Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Xanterra Parks and Resorts, Yellowstone National Park, Wyoming, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Kad god i šta god mi je bilo potrebno od saveta, do prezakazivanja leta uvek su bili hitri i tu za mene. 😉 Sve pohvale! Hvala svim zaposlenima!


Lokacija: Yellowstone National Park, Wyoming
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Pošto je to Nacionalni park i prostire se gotovo preko cele države Wyoming koja je pod federalnom vlašću i zaštitom retko je našeljen pa je pronalazak drugog radnog mesta (gotovo) nemoguće. Za one koji su avanturisti i vole da provode svoje slobodno vreme napolju uživaće. Noćni život nije zastupljen, jer je poprilično udaljen od radnog mesta- ako ste zaposleni u Xanterra Parks and Resorts. Dnevni život, doduše, je veoma raznovrstan- planinarenje, splavarenje, kampovanje, obilazak autobusom svih sela uz obracanje turističkog vodiča i izviđačka tura u potrazi za divljim životinjama. Sve će vas ostaviti bez daha i sve prepodručujem, jer je zaista once in a lifetime opportunity. 😉 Klima. Leto na koje smo navikli traje mesec dana i ima ga od sredine jula do sredine avgusta. Ostalim mesecima je sveže, uglavnog oko dvadesetog podeljka. Preporučujem trenerke i majice dugih rukava, pa čak i jesenju jaknicu sa kapuljačom jer ima dosta kiše, naravno obuću koja ne propušta vodu. Nemojte se iznenaditi ako vas dočeka i isprati sneg početkom juna i krajem septembra, jer je ipak to 3000m iznad nivoa mora. Zarada zavisi od posla (pozicija) i obima. Na prekovremeni rad nemojte računati, bakšiš je takođe slab. Možete računati da ćete zaraditi uloženo i da ćete biti na nekoj pozitivnoj nuli.


Posao: Server assistant,Xanterra Parks and Resorts
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:$5 Broj sati nedeljno:35-40 ne vise Prosek napojnica: $10
Opis poslodavca: Obećan prekovremeni rad, ali ga nije bilo. Neadekvatne informacije pre odlaska o klimi i potrebnoj odeći i obući. Neorganizovan prevoz od sela do “grada” koji je udaljen ~200km.


Share.

Autor: Milica

Ostavite komentar