Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Winterworks Inc., Estes Park, Colorado, American Adventure

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: American Adventure
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Sve u svemu moje iskustvo je bilo pozitivno. Naravno, bilo je nekih problema, ali nacin na koji su ih resili (brzo i efikasno) je dovoljan da budem zadovoljan.


Lokacija: Estes Park, Colorado
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
Lepo je, veoma mirno mesto, puno divnih ljudi. Svi su bili veoma ljubazni, atmosfera je bila veoma prijatna i sve te tera da se osecas kao kod kuce. Sa druge strane, neki smatraju da je previse mirno, zbog nedostatka nocnog zivota i drugih stvari koje ne mogu da se urade, osim setanja.


Posao: Sales assistant, Winterworks Inc.
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Poslodavci su bili veoma fer, nikad nije bilo problema sa platama ili bilo cime, ali cesto su bli veoma strogi. Za letnji posao, moje misljenje je da uslovi nisu bas zadovoljavajuci, menadzeri su previse strogi, ima mnogo pravila koji cine da se osecate previse uplaseno. Sve u svemu, moje iskustvo je neutralno, na stranu sve negativno, bili su uvek fer sto je najbitnije kod jednog poslodavca.


Moj dodatni posao je bio rad u lokalnom kaficu, Coffee On The Rocks, to je najlepse mesto u kom sam radio, a i vlasnik je najfiniji covek kojeg sam ikad upoznao.

Share.

Autor: Stevan Kobiljski

Ostavite komentar

Sviđa ti se Estes Park, CO ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Estes Park, CO ?
Inspirit ima ponude u tom mestu