Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Wicked Restaurant, Mashpee, Cape Cod, MA, Snap

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Snap
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Hm pozitivno, što se tiče agencije super je odradila svoj posao, imala sam odličnu komunikaciju i sve vreme sam bila upućena u svaki detalj. S tim što mi se nisu svideli ti ljudi sa kojima organizacija sarađuje oni baš mute… Tako da na kraju nisam otišla na željenu destinaciju.. Ali ne žalim se. Bilo je odlično.


Lokacija: Mashpee, Cape Cod, Massachusetts
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je zanimljivo na prvi pogled… Kao da ste u američkom filmu. Mirno, tiho, baš za odmor. Noćnog života nema. Postoje barovi i restorani i to je sve.. I jedan striptiz bar 🙂 Plaže fine, lepe za odmor odlične. Ali nisu ni blizu onim na FL. Voda je hladna tokom čitavog leta. Pa sada ko šta voli neka izvoli. Nađite pa pogledajte 🙂 Prevoz – NEMA . Bicikla pa motaj. Ima jedna linija ali to ide na svakih sat vremena pa ako zakasnis onda nogu pred nogu 🙂 Smeštaj jako teško naći bar je nama bilo tako.. Ali smo se snašli .. I da skupo je $100 nedeljno.


Posao: Prep – cook, Panera – Priprema sendviča i salata,Wicked Restaurant, Panera bread, Oak&Omber
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10,5
Broj sati nedeljno:oko 70-80 sve ukupno
Opis poslodavca: Pa šta da vam kažem malo seckate , pa malo perete sudove i tako u krug 😀 A onda posle 4 pravite sendvice i salate na drugom poslu i sve to začinite sa usisivačem i ribanjem na kraju dana 😀
SAVET : Nije bitno gde idete već šta ćete raditi. Tako da birajte poslove servera, busser ili tako nešto, od kuhinje bežite! Ponesite udobnu obuću i staru odeću u kojoj ćete raditi. Ako želite na Cape planirajte biciklu pod obavezno – naravno da kupite 🙂 Još jedna jako bitna stvar – HRANA.. U kuhinji je dobro jer uvek možeš da jedeš..


Share.

Autor: Jelena Ostojić

Ostavite komentar

Sviđa ti se Mashpee, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu