Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Westerly, Weekapaug Inn, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija je ozbiljna, zaposleni su stručni i jako ljubazni. Preporučila bih je svima koji planiraju da posjete Usa preko Work&Travel programa.


Lokacija: Westerly, Rhode Island
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Motel u kojem smo bili smjesteni, obezbjeđen od strane poslodavca, nalazio se na udaljenosti od oko 50m od plaže, dakle na samoj obali, što je bila jedna od prednosti. Međutim, plaža, i 3 kluba/bara koja postoje na plazi, bili su jedino što nam je bilo blizu, i za šta nam nije bio potreban prevoz.
Za sve drugo, prodavnice, banku, apoteku, morali smo da se snalazimo, s obzirom da u gradu nije postojao javni prevoz, niti je neko od nas imao kola na raspolaganju. Što se dodatnog posla tiče, ko god je želio, našao ga je. Neki čak i 2 🙂 Nije mnogo teško,samo treba biti odlučan i ići od poslodavca do poslodavca, dok vam neko ne kaže- DA 🙂 Što se tiče izlazaka i noćnog života, na plaži su ta 3 kluba, koja brzo dosade, ali bar možete da skoknete na piće kad god poželite, jer su toliko blizu. A ako se ponekad organizujete i obezbjedite kola, imaćete mnogo veće mogućnosti. Postoje zaista fenomenalni klubovi i mjesta za noćni život na oko samo 30-ak min vožnje, kao i mnogo zanimljivih mjesta koja možete obići kada imate slobodan dan. Relativno blizu je i Providence (glavni grad), kao i Boston i New York City.


Posao: Turndown Attendant, Weekapaug Inn
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9.5 $
Broj sati nedeljno:20
Prosek napojnica: 80$
Opis poslodavca: Turndown Attendant je relativno laka pozicija, ne zahtjeva veliki fizički rad, i radi se samo od 17.30 do 21.30, tako da je idealna kao dodatni posao. Podrazumjeva donošenje čistih peškira, leda, pića, čokoladica, spuštanje roletni i namještanje atmosfere u sobi za spavanje, sve to dok su gosti na večeri.


Share.

Autor: N.B.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Westerly, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Westerly, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu