Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Village by the sea, Wells, Maine, American Adventure

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: American Adventure
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
agencija je u sustini bila ok. jedino sto im zameram je to sto su wells opisali kao mesto gde se lako nalazi drugi posao, a u stvari i nije bas tako.


Lokacija: Wells, Maine
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
wells u drzavi maine je malo mesto, u kojem se nalaze uglavnom hoteli. a ako vam je prvi posao kao meni housekeeping, znaci pronalazenje drugog posla je veoma tesko. postoji oko 5-6 restorana. jedva sam se zaposlila kao basser u billy’s chowder house. satnica je 3.75$, baksis tokom sezone u proseku 80-90$. najvise sto sam dobila za jedan dan je 115$. ali sam radila samo dva dana u nedelji. kasnije kada je sezona prosla radila sam 4 dana, al tada je baksis spao na 50-60$. sve u svemu, taj restoran preporucujem svima. ljudi su fini, menadzeri korektni. i kada bih ponovo isla, volela bih tamo ponovo da radim. vlasnici tog restorana drze jos dva restorana, varano’s i fire and brew. sva tri se nalaze u mile road-u. pa mozete i tamo pokusati. moja preporuka je wells zaobidjete. idite u ogunquit. tamo ako vam se i ne dopadne prvi posao, mozete naci drugi bez problema.


Posao: housekeeping,Village by the sea
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: satnica 9$. broj sati u pocetku 25 nedeljno, kasnije oko 35. ni jedan sat prekovremenog. posao fizicki tezak. kada vas stave da radite stayover-e, gde baksisa gotovo i da nema, dve devojke moraju da nose do 3. ili 4. sprata 3 ogromne torbe pune peskira, kanticu sa sprejevima i usisivac, sto je skoro nemoguce izvesti. a najcesce smo mi strane radnice radile stayover-e. radno vreme od 9 do 3. nekada do 4. smestaj smo placale 75$ nedeljno. zivelo je nas 6 u stanu. imale smo kuhinju, dnevnu sobu, terasu, dve spavace i dva kupatila. i stvarno je bilo super opremljeno. sve smo imale. to je jedina stvar sa kojom sam bila zadovoljna.


Share.

Autor: Kristina

Ostavite komentar