Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Vf Outlet, Rehoboth beach, Delaware, Karavan

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Karavan
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Jedina pozitivna \”stvar\” je djevojka koja radi u agenciji u BL,Vasilija. Uvijek je bila tu za sva pitanja,nejasnoce,savjete,sve. Dok su nas driblali oko karte samo tako. Na pocetku programa je receno da mozemo uzeti karte preko njih ili samostalno. Kad su nam ponudili opciju,odbili smo jer smo nasli avio kartu 200$ jeftiniju sa odlicnim uslovima i preko pouzdane kompanije. Tu je nastala ogromna frka,uslovljavali su nas da cemo biti izbaceno sa programa,DA SMO U OBAVEZI uzeti karte preko njih. Onda je par ljudi otislo u agenciju u BG gdje su bili iznapadani od strane zaposlenih. Nakon duže borbe i izgubljenih zivaca i vremena,na krajh su popustili. Isto tako,kad sam imala problem,slala sam mejl na adrese koje su naveli ,nisam dobila odgovor. Uprkos svemu, Vaailija je popravila utisak svega, i bitno je samo da se kroci na americko tlo,i tad se snalazite sami.


Lokacija: Rehoboth beach, Delaware
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Zaljubila sam se u Rehoboth! Divno mjesto na istocnoj obali. Okean,plaza,ljudi,sve je odlicno. Mjesta za raditi na pretek; restorani, barovi, suvenirnice, butici, ogromni outleti, fast food-ovi…ali bitno je traziti posao cim dodjete, ne cekati ni jedan dan. Moze se zaraditi, posebno na poslovima sa baksisom. Ako mislite zaraditi bez omalo truda i volje za radom,ostanite kuci ,bolje vam je tu. Delaware nema porez, tako da je sve jeftinije u odnosu na druga mjesta. Ko voli soping,uzivace u Rehoboth-u,jer su outleti odlicni,pogotovo u septembru i oktobru kad su ogroooomna sniženja,a pored toga uvijek su dostupni i kuponi,tako da… 😀 sve u svemu,preporučujem Rehoboth svima koji zele da zarade,ali isto tako i da se provedu . Blizu je Ocean City,gdje su super klubovi i barovi,uvijek se nesto desava. DC je udaljen 3h, NY 3-4,Philladelphia isto tako…


Posao: Sales associate,Vf Outlet
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8,5$ Broj sati nedeljno:40+ Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Otisla sam u USA sa ugovorenim poslom u Funnel Cake Factory. Tu je bilo dobro sve,gazda ok,sve super. Dok jednog dana nisam zakasnila na posao sat vremena pa se gazda \”malo\” istresao na meni i poslao me na odmor 2 dana. Kasnije su i ostali zaposleni kasnili ali je izgleda navikao na to nakon mene pa njima nije uzimao za zlo. A tvrdim za sebe da sam bila jedan od najboljih radnika,sto mi je i on sam rekao. Par dana nakon toga sam pogrijesila tako sto sam zaboravila predati kljuceve od radnje iz druge u prvu smjenu i tad sam priznala gresku i dobila otkaz nakon mjesec dana rada. No,gazda se ponijeo prema meni kao poslednjem kretenu,gdje je vrhunac bio \”\”Fuck you\”! Ostalo necu ni sa spominjem.
Tidal Rave 5&10 : suvenirnica i mjesto gdje se prodaju klasicne stvari za plazu i printaju majice. Na pocetku smo se gazda i ja mrzili jer smo oboje tvrdoglavi i imamo odgovor na sve. Ali nakon 4-5 dana smo se obozavali bas zbog toga,pa je posao postao sprdnja,i bilo mi super raditi tu tokom sezone. Radila sam ugl jutarnju smjenu,od 9-3,jer sam uklapala sa prvim poslom. Nekad sam imala do 40h,tj tokom sezone,a kako je sezona odmicala,sve manje. 8,25$/h ,nema tips.
VF Outlet : Ogroman outlet svega i svacega, mislim na odjecu i sl. 8,5$/, na pocetku sam imala oko 35-40h sedmicno,a kasnije koliko sam htjela. Radila sam sve zivo tu, bila jedna od najmladjih i najbrzih osoba. Brzo sam upala u masinu dajuci max od sebe . Mogu se nazvati najboljim radnikom sto au mi i menadzeri i kplege rekli . Imala sam najbolje menadzere na svijetu! Uvijek su tu za sve sto treba.Nema dana da nemaju vremena za razgovor sa zaposlsnima,nebitno na obim posla. Koliko mi je lose iskustvo bilo na prvom poslu, toliko je ovamo bilo suprotno,odlicno! Nikad nije dosadno,uvijek se nešto radi,posebno u jeku sezone,pada se s nogu. Ugl, super prijatno mjesto za rad 🙂 .

Ukoliko vas nešto zanima,pisite na jelenajorga94@gmail.com , rado cu odgovoriti i pomoci svima jer znam koliko je meni znacila pomoc 🙂


Share.

Autor: Jelena Jorgic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
Student Adventures ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Rehoboth Beach, DE ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu