Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Van Rensselaer’s, Sout Wellfleet, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija je ispunila sve uslove od pocetka do kraja, kao sto je i dogovoreno. Nasla nam je posao, pomogla oko viziranja, leta(Ispostovali su dogovor o promeni leta u povrataku). Organizovali 2 nocenja u New Yorku, sa prevozom do hotela. Bili smo u mogucnosti da obidjemo grad koliko su nam vremenski uslovi dozvoljavali.
Ima i drugih opcija, bez nocenja u New Yorku, ili ako sami nadjete ugovor sa poslodavcem placate manje. Ali za sve informacije mozete se obratiti agenciji.


Lokacija: South Wellfleet, Massachusetts
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno
Mesto nije toliko lose, okean je blizu ako idete biciklom. Ima lep bike road koji prolazi kroz ceo Cape Cod. South Wellfleet je na sredini i nalazi se bukvalno na auto putu. Mesto je malo, ali moguce je naci drugi posao. Ja sam imao problem sa smenama, menadzerom i ostalo tako da je drugi posao bio problem. To je jedan od razloga zasto smo otisli odatle. Smestaj nam je bio los, u slobodno vreme moras da ides bajsom do banke, prodavnice sto nije bas tako blizu ali naviknes se posle nekog vremena. Ako se neko odluci za Cape Cod nek izbegava South Wellfleet i Van Rensselaer restaurant. Ali verujem da je u ostalim mestima na Cape Code-u bolja situacija.


Posao: Baser,Van Rensselaer’s Wellfleet Restaurant & Raw Bar
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Satnica:$3.5 Broj sati nedeljno:35-40 Prosek napojnica: $40
Opis poslodavca: Sezona je bila losa, a poslodavac je imao i previse radnika pa je morao da se izvuce tako sto ce osteti ostale. Primarno mi je bilo da radim kao baser sto i nije lose. Ako je dobra smena uzme se nesto para. Satnica je je bila 3.5 (Najmanja satnica ikada igde), ali izvuce se na kraju sedmice nesto oko $350. Posle mesec dana kada je vec zaposlio previse ljudi, nije mogao da diskriminise neke, tako da nam je menjao pozicije svakodnevno. Nekad pranje sudova, nekad baser. U kuhinji je satnica 8.5 i imas besplatan obrok. Svake sedmice se raspored totalno menjao. Ja sam cesto radio duplu smenu, ali to je podrazumevalo 4 sata pre podne 4 uvece.
Drugar je radio kao kuvar od 7 ujutru do 11 uvece u dva njegova retorana i sedmicno je izvlacio oko $420 dok sam ja kao sto je pomenuto zaradjivao oko $350 sa duplo manje rada. Tako da smo posle mesec ipo dana torture odlucili da odemo na Rhode Island, Ocean House. O tome imam pozitivna misljenja, ali ljudi su dali vec dovoljno iskustva o tome.


Share.

Autor: Bojan Antonijevic

Ostavite komentar