Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Trident Seafoods, Naknek, American Adventure

0

Godina putovanja: 2011
Agencija: American Adventure
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Sta da kazem, izuzetno korektni, sobzirom da sam bio dosta dosadan, uvek su mi izasli u susret sto se tice informacija. Dao sam neutralnu ocenu zato sto drugi studenti sa kojima sam isao nisu bili zadovoljni i malo zbog politike firme.
Generalno su vise nego korektni


Lokacija: Naknek, AK
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Nema mogucnosti za nalazenje drugog posla ali se radi puno tako da je tehnicki nemoguce
Smestaj: Smestaj je odlican, odlicni uslovi. Hrana je isto odlicna za americke uslove, imas svega sto pozelis, svakog dana bar po 3 vrste kuvanog jela, nikad neces biti gladan. Za smestaj u mojoj kompaniji se naplacivalo 15 dolara po danu ali samo kada se radi preko 8 sati, na kraju sezone se vraca 10 dolara po danu. Znaci, troskovi zanemarljivi.


Posao: Seafood processor, Trident Seafoods
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
7.75, overtime 11.63 prosek je oko 100 dolara dnevno, cisti bez poreza, bar u mom slucaju
Opis posla: Posao seafood processor, posao nije toliko tezak, ne mirise na ribu kao sto obicno ljudi misle, supervizori su korektni, posao zavisi od sezone. Kada nema posla nista se ne radi, kada ima radi se i po 17 sati. Ja sam u proseku radio malo ispod 12, neki su imali svakog dana smene od 16 sati.


Dodatni komentar/savet/napomena: Sta da kazem, nezaboravno iskustvo. Posao nije za svakog. Ko dodje ili se vise nikad nece vratiti na ili ce sledece godine sigurno doci opet. Kad vidite koliko se u americi radi onda cete znati zasto su kod nas plate takve kakve su…


Marko B.

Share.

Autor: Marko B.

Ostavite komentar