Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

The Salty Dog Cafe, Hilton Head Island, South Carolina, Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Posto sam upoznata sa radom mnogih agencija koje sprovode Work and Travel program, mogu slobodno da kazem da je WandT Group najprofesionalnija u obavljanju ovog posla. Iskreno preporucujem! Za uzvrat dobijate konkretne odgovore na sva vasa pitanja, pouzdane informacije za sve sto vas interesuje i maksimalnu podrsku tokom trajanja programa. Negativna iskustva sa ovom agencijom mogu da proisteknu samo iz neozbiljnosti samog kandidata, ocekivanja od agencije da radi umesto Vas dok ste u Americi, kao i da umesto Vas ima razgovor sa poslodavcem ili konzulom u ambasadi. To je nemoguce. Za sve ostalo su tu, drugarski nastrojeni, uvek ljubazni i raspolozeni da izadju u susret i pomognu za sve sto je potrebno dok traju pripreme za program, a i tokom samog programa.


Lokacija: Hilton Head Island, South Carolina
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Prelepo ostrvo, sa dugim pescanim plazama, bogatim biljnim i zivotinjskim svetom. Veliko interesovanje turista tokom leta za ovo turisticko mesto sto proizvodi veliki br. restorana, kafe barova, kafica, picerija, Ice cream shop-ova, hotela, golf klubova i mnogih drugih ugostiteljskih objekata, a samim ti i veliku potraznju za radnom snagom. Mogucnost za pronalazenje drugog, treceg posla je velika. Prednost ostrva je i njegova lokacija, jugo-istok Amerike, gde su troskovi hrane i smestaja dosta nizi nego na severu. “Elitni” deo ostrva, Sea Pines, naseljavaju, ali isto tako i posecuju milioneri, pa je taj deo ostrva jako dobar za zaradu.


Posao: Ice cream shop server, The Salty Dog Cafe
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9$, overtime 13,5$ Broj sati nedeljno:minimum 40 + overtime Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Radila sam u Ice cream shop-u kompanije The Salty Dog Cafe kao Ice cream shop server. Pozicija podrazumeva primanje narudzbina na prozoru, serviranje porcija i naplata. Za ovaj posao je potrebno malo bolje poznavanje engleskog jezika jer ste dnevno u kontaktu sa nekoliko stotina ljudi razlicitih profila, koji imaju razne zahteve, zanima ih sastav tih porcije ili moguce alergijske reakcije na neki sastojak, pa je neophodno dobro poznavanje jezika da bi bili u stanju da im to objasnite. Jezik je vazan i zbog rada na registar kasi prilikom naplate, koja je, naravno, na engleskom jeziku. Radi se u smenama. Prema tome koliko se pokazete kao radnik, toliko cete i dobiti “overtime” sati. Pozicija je sa baksisem, a u kulturi Amerikanaca je da za dobijenu uslugu ostave baksis osoblju tako da mozete odlicno da zaradite.

Bila sam jedina strankinja od zaposlenih, sto je meni odgovaralo, jer u radu samo sa Amerikancima sam vise usavrsila jezik.
Poslodavci/menadzeri su korektni, pohvalice vas ako dobro i savesno obavljate svoj posao, ali i dace zamerku ako negde gresite. Vise su poslovno nastrojeni prema zaposlenima. Ako vam nesto zatreba, tu su da pomognu na bilo koji nacin. Vole red, rad i disciplinu.

Share.

Autor: Maja

Ostavite komentar

Sviđa ti se Hilton Head Island, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Hilton Head Island, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu