Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

The Playbook, Chicago, IL, American Adventure

2

Godina putovanja: 2015
Agencija: American Adventure
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Nema bolje agencije. Preko organizacije do samog odlaska u Ameriku sve je bilo besprekorno. Pre samog odlaska bili su nam potancano objasnjeni kako uslovi kako opcije i sve moguce informacije kada stignemo tamo.


Lokacija: Chicago, IL
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Ja sam bila u Cikagu.Kao sto znate to je drugi po redu najveci srpski grad.Uzivala sam,upoznala sam mnogo prijatelja.Sto nasih ljudi sto Amerikanaca.Amerikanci su jako prijatan narod i Cikago je jedan od vecih gradova gde je zivot jako pristupacan.Nije toliko skupo ,a mogucnosti za zaradu su jako velike.Preporucujem toplo. Mnogo zabave i dobar provod.


Posao: Sever, The playbook
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:4,95 Broj sati nedeljno:60 Prosek napojnica: 500 dolara po danu
Opis poslodavca: Ja sam radila kao server u jednom restoran-klubu. Bukvalno zivis od tipsa koji je jako veliki.Radis puno ali vredi…i jako te cene ukoliko si dobar radnik.Server je kao konobar u Srbiji i mogucnosti za zaradu su jako velike.Za one komunikativnije ovo je posao koji je super i donece vam mnogo zabave.:)


Share.

Autor: Masa Dragasevic

2 Comments

  1. Zaista bih voleo da mi se javis, ako je moguce, planiram da idem ove godine, jurim zaradu, i ovo zvuci idealno.

  2. @Marko Playbook ti je “sports bar” , najvise dolaze momci. Masa je verovatno lepuskasta tako da ne racunaj da bi uzeo isti baksis kao ona. pozz

Ostavite komentar