Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Sunsations,Delaware, Fenwick Island, American Adventure

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: American Adventure
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Izuzetno pozitivno iskustvo. Prijavila sam se za program krajem marta i sve je na vreme odradjeno tako da sam prvog juna vec pocela da radim.:), a sad vec prikupljam papire za sledecu godinu, pa ponovo sa istom agencijom.


Lokacija: Delaware, Fenwick Island
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Ja licno nisam imala potrebe da trazim drugi posao, ali se dodatni posao jako lako moze naci i u Fenwick Island i u Ocean City, susedni grad. Mesto je izuzetno bezbedno a mestani prijatni, sve sto je potrebno moze se naci peske, a plaze se nalaze na 10 do 15 min od vecine smestaja. Nema previse mesta za izlaske, ali tih par sto ima su izuzetno zanimljivi, i organizuju svake nedelje zurke za W&T studente. Takodje prva ili druga nedelje septembra je Bike Week U Ocean Cityju, sto je jedan od najvecih skupova bajkera u SAD.


Posao: customer service and relationships,Sunsations
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica: Broj sati nedeljno: Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Zasto neutralno? Pa jednostavno covek nije prijatan, ali dokle god se prilagodis i shvatis da jedino treba da progovoris koju sa musterijama, radis na kasi ili slazes majice, sto zaista nije tesko, sve ce biti OK. Nosi se zuta majica koja se tamo dobija. Moguce je dogovoriti se sa njim pa imati velik broj sati nedeljno i onda raditi samo jedan posao. Redovno daje plate, na dve nedelje. Ne placa ‘over-time’ vise, 1.5, vec redovnu cenu, sto je opet dovoljno.


Share.

Autor: Vidic Jelena

Ostavite komentar

Sviđa ti se Fenwick Island, DE ?
American Adventure ima ponude u tom mestu