Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Steve’s Grilled Cheese, Sea Isle City, New Jersey, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Mi smo se prijavili zbog poslodavca na Cape Cod-u. Kad smo dosli u agenciju da se prijavimo sto pre kako bi nas stavili na spisak za taj hotel. Ispostavilo se taj poslodavac nije ni poslao ponude pa smo cekali 3 meseca da stigne ponuda. U medjuvremenu smo odlicili da trazimo sami al na kraju nas je nasao drugi poslodavac.


Lokacija: Sea Isle City, New Jersey
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
Malo ostrvo za visoku-srednju klasu. Mirno mesto .Nemam iskustva u trazenju posla u tom gradu jer smo radili duplo kod jednog poslodavca. Moze da se nadje drugi posao culi smo od drugih.


Posao: Steve’s Grilled Cheese, Server
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Opis poslodavca: Jos preko skajpa smo dobro komunicirali i odmah nam je pitao koliko zelimo da radimo i onda smo vec tu dogovorili da radimo 70tak sati nedeljno. Bez placanja overtime-a. Satnica 4$ + tips. U pocetku sezone dosta je bilo ispod nasih ocekivanja i radili na novoj lokaciji. Onda smo radili i na novu i na staru lokaciju i na kraju smo lepo zaradili.


Hocu da razbijem predrasudu da niko ne moze da radi kao server ako ides prvi put. Nije lako ali je moguce. Ako pokazes dobar nivo engleskog svakako moze.

Share.

Autor: Dusan

Ostavite komentar

Sviđa ti se Sea Isle City, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu