Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Steak n Shake, Myrtle Beach, South Carolina, BHV

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: BHV
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Agencija je skroz nezainteresovana za studente, pogotovo one koji ne zive u Banja Luci.. Ja sam se prijavila u septembru 2013. god kao da ostvarim neki popust ali tog popusta nije bilo ni u najavi.. vecinu stvari sam moras da odradis.. sto se tice avio karte to je tek posebna prica, najbolja opcija je opet sami sebi da nadjete let koji vam odgovara jer vam oni posalju jedan termin i to je to..


Lokacija: Myrtle Beach , South Carolina
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je prelepo, sto se tice izlazaka vecinom je neka kucna varijanta. Ako niste u Myrtle Beachu onda je potrebno dosta para za taksi, a i kafici su poprilicno skupi, s obzirom da je ulaz nekih 30 dolara. Zbog nepostojanja gradskog prevoza, vecinom se koristi bajs tako da je kretanje limitirano, jedino sto su plaze prelepe..


Posao: Server,Steak n Shake
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:2.13 Broj sati nedeljno:36-40 Prosek napojnica: 5
Opis poslodavca: Posao je prelak, bitno je samo poznavanje engleskog i laganica.. Musterije su i vise nego prijatne, naravno uvek ima nekih nervoznih ljudi pogotovo kad je guzva.. moze se zaraditi dosta novca, jos ako se nadje i drugi posao. Kad je sezona posla ima na svakom koraku samo ako ste spremni na rad od 10 ujutro do 12 navece.. Mada najbolja pozicija je server, ostali nisu zaradili ni ono sto su ulozili..


Share.

Autor: Andreaaa

Ostavite komentar

Sviđa ti se Myrtle Beach, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu