Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Sonnenalp, Vail, Colorado, SNAP

1

Godina putovanja: 2015
Agencija: SNAP
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Nikako ne preporucujem, jako bezobrazni i neprofesionalni pocevsi od vlasnika agencije Zorana. Gledaju kako studentima da uzmu sto vise para, pa su tako meni i drugarici pretili da nam nece dati DS obrazac ukoliko odbijemo da kupimo kartu preko agencije Bravo, sto mi naravno nismo htele, na kraju se sve dobro zavrsilo posle visebrojnih pretnji sa nase strane da cemo ih tuziti ukoliko ne dobijemo ono sto nam po ugovoru pripada. Pomerali su nam viziranje dva dana pred intervju, odugovlacili intervju sa poslodavcima, delili netacne informacije, dobijale smo pretnje od vlasnika agencije i njegove majke, to je samo deo ali svakako nikako nikome ne preporucujem ovu agenciju.


Lokacija: Vail, Colorado
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Prelepo malo sezonsko mesto, brzo i lako se nalazi dodatni posao posto je mesto puno elitnih hotela i restorana. Ljudi su jako prijatni i ljubazni. Mesto je malo pa stoga svuda mozete otici pesice bez koriscenja prevoza a i ukoliko se odlucite za autobus on je besplatan za sve putnike. Jedina mana ovog grada je sto je smestaj malo skuplji, ali je cena i dalje u skladu za zaradom koju mozete ostvariti.


Posao: baser, Sonnenalp
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Satnica:7$ Broj sati nedeljno:30 Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Ovo je nemacki hotel pa je stoga takav i sistem rada i vecina zaposlenih su nemci i austijanci sto znaci da ce vas nadredjeni zaposljavati cak i kada nema posla i nalaziti vam svakave okupacije kako bi maksimalno iskoristili radnu snagu. Smestaj skupo naplacuju a bukvalno zivite u prljavoj rupi koja ne vredi ni malo. Niposto ne daju over time, pa su cak i kad je sezona opala samoinicijativno svima smanjili sate nedeljno iako po ugovoru pise drugacije, takodje raspodela baksisa je apsolutno nebulozna jer baseri zaradjuju manje od hostesa sto je neprihvatljivo s obzirom na posao koji obavljaju. Rasna diskriminacija je u ovom hotelu veoma izrazena sto se moze primetiti po pozicijama jer su nemci i austrijanci iskljucivo na visokim polozajima i bolje placenim pozicijama, dok su najtezi poslovi i ujedno najmanje placeni namenjeni meksikancima i ostalim “nizim” rasama. Svi smo bili mnogo zadovoljniji drugim poslom nego primarnim. Takodje veoma losa komunikacija i sporazumevanje izmedju hotela, posrednicke agencije i agencije koja bi trebala da se pobrine za J1 studente tokom boravka u USA, svako vodi svoju politiku i na kraju opet sve pada na vas.


Share.

Autor: mnamna

1 Comment

Ostavite komentar

Sviđa ti se Vail, CO ?
American Adventure ima ponude u tom mestu