Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Sliders seaside grill, Fernandina beach, Florida, Work& Travel group

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Work& Travel group
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Vrlo neodgovorni, neazurni, imaju preveliki broj studenata i ne pruzaju svakom adekvatne usluge. Drugarici i meni se dogodilo da smo u ambasadu isli bez DS obrasca, a da smo to saznali od sluzbenice ambasade. Kada smo imali problem sa poslodavcem, rekli su da oni nemaju nista sa tim, da bi zatim, nakon sto ih je poslodavac kontaktirao i izneo niz lazi, poslali pretece mailove svima koji su radili kod tog poslodavca.
Karta skuplja za nekoliko stotina dolara, i to samo do Njujorka.
Apsolutno ne preporucujem.


Lokacija: Fernandina beach, Florida
Iskustvo sa lokacijom:Neutralno
Ima mogucnosti za pronalazak drugog posla, ali je najveci problem sto aktivna sezona traje najvise dva meseca. Ja sam drugi posao radio u hotelu, Residence Inn by Marriott, kao housekeeper, gde je satnica bila 9,25.


Posao: Server , Sliders seaside grill
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Opis poslodavca: Pri sletanju na aerodrom, saznali smo da nemamo smestaj, koji je trebalo da bude obezbedjen.
Smestili su nas u stan vlasnika restorana gde je vec ziveo jedan od menadzera, pri cemu je jedna devojka spavala u istoj sobi kao i on. Menadzeri su svakodnevno iskazivali veliku netrepeljivost prema nasim studentima, a kada bi dolazilo do cut-ovanja, tj kada bi neko trebalo da bude poslat kuci, to smo uvek bili mi.
Satnica je bila 5,03+ tips, zarada nije toliko losa, ali nema novca koji moze da kompenzuje ponasanje nadredjenih.
Pretrpeli smo mnogo psihickog maltretiranja, zbog cega smo se i obratili sponzorskoj agenciji, ali bez uspeha. Uglavnom su iskazivali svoje frustracije na studentima. Na kraju programa nisu hteli da nam daju poslednje paycheck-ove, i tek nakon pritiska sponzora, i nasih svakodnevnih odlazaka u restoran, po nekoliko puta dnevno, oni su odlucili da nam daju ono sto smo zaradili.


Share.

Autor: Marko

Ostavite komentar