Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Sliders Seaside Grill, Fernandina Beach, Florida , Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija je odlicna. Organizovani su casovi Engleskog, koji su mi dosta pomogli. Takodje dali su mi sve neophodne informacije,


Lokacija: Fernandina Beach, Florida
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Ostvo na kom sam bila se zove Amelia. Fernandina je mali gradic. Ljudi su jako ljubazni, pomogli su nam dosta. Smestaj je bio 110 $, odbijali su nam od plate. Smestaj je bio zaista lep.

Da bi neko iz svega izvukao maksimum, potrebno je da bude vredan, nasmejan i da sto vise moze da vezba Engleski. Ja nista ne bih menjala  u slucaju da se vratim na isto mesto. Grad je mali, miran i  ima jako lepe plaze. Tako da ako se opet odlucim da ucestvujem u programu, svakako bih volela da se vratim u Fernandinu.


Posao: Hostesa ,Sliders Seaside Grill
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:5 $ Broj sati nedeljno:32-40 $ Prosek napojnica(sedmično): 40-80 (dnevno)
Opis poslodavca: Posao hostese je ono sto sam zelela, jer sam i ranije to radila. Radila sam uglavnom duple smene, tako da nisam imala potrebu za drugim poslom.

Nisam trazila drugi posao, jer sam bila zadovoljna svojom zaradom na primarnom poslu. Moja dnevna zaduzenja su obuhvatala: sluzenje gostiju, u slucaju da nisam zauzeta nosila bih hranu za druge stolove, prala sudove, pravila dresinge i td.


Share.

Autor: Andrea P

Ostavite komentar