Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

ShopRite, Wayne, United Work And Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: United Work And Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Rad saradnika iz agencije je bez komenatara. Jednostavno ljudi imaju resenja za sve i ne dozvoljavaju nikakve improvizacije od strane ucesnika. Ovo mi je drugi put da idem na W&T program ali i definitivno najbolje iskustvo. Prvi put sam isao sa drugom agencijom. Necu da kazem sada sa kojom jer ni po cemu ne mogu da se porede sa UWT. Cena, vodjenje procesa, logistika u USA jednostavno the best.


Lokacija: Wayne, NJ
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Wayne New Jersey nije veliki grad ali nije ni selo u Americi. To je tipican Americki gradic i naseljen je uglavnom belcima. Grad nije nesto bogat i nema nekih desavanja u njemu ali je zato New York na 45 minuta autobusom. Karta do New Yorka kosta 5,95$ a autobusi idu vrlo cesto. Drugar i ja radili smo u prodavnici. Nismo isli u USA da poginemo od posla tako da nismo trazili drugi posao ali generalno posao u Wayne moze da se nadje a ko voli NY nije ni to daleko.
Smestaj: Smestaj vise nego pristojan i bolji od onoga sto imamo kod kuce.
Dvosoban stan u kome zivi nas 5. Ja i drugar i trojica batkite Bugara. Salim se malo. OK su bili Bugari. Radeli su kao spasioci na bazenu i cesto smo bili kod njih na poslu.
Stan smo placali 90$ nedeljno. Nije malo ali nije ni puno. Sredina.


Posao: Customer Service Associate, ShopRite
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
8.5$/sat prosek je 48 sati nedeljno nema napojnica
Opis posla: Obaveza na poslu ima i malo i puno ali ima se vremena i da se odmori i da se hvata krivina.
Opis posla je da se radi sve sto treba pocev od izlaganja robe u raftove, dovozenja kolica od parkinga do marketa, pomaganja starijim osobama da utovare kupljenu robu u automobil pa i do toga da ponekada budemo asistenti maskoti koja taj dan promovise neku akciju.


Nikola S.

Share.

Autor: Nikola S.

Ostavite komentar