Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Shaw’s, Wakefield-Narragansett, Ayusa

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Ayusa
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Prijavio sam se u decembru,racunajuci da nije previse kasno, ocekivajuci da cu dobiti zeljeno mesto ali od toga su ostale samo reci. Vise puta sam se prijavljivao za intervjue ali cesto sam odbijan pod izgovorom da je mnogo ljudi ispred mene. Mogu reci da je tako bilo minimim 3,4 puta. Odgovor koji sam dobijao iz agencije glasi ‘nemoj biti izbirljiv’ i onda mi ponude mesta gde je interesovanje ravno nuli. Na intervjuu za San Dijego i tom cuvenom razgovoru smo svi odbijen iz nama licno nepoznatog razloga.
Tokom mog problema u SAD sa satnicom INTRAX nije ulozio ni minut vremena da nam pomogne oko resavanja tog problema. Odgovor koji smo dobijali od intraxa jeste da potrazimo posao u Meku. Decku iz Rusije su odbili ponudi kada je nasao drugi posao i poslali poslodavcu da on ne moze tu raditi.


Lokacija: Wakefield, Narragansett, RI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je malo i odlicno ako neko zeli da se odmori. Ne postoje nocni klibovi i kafici. Postoje par restorana gde vikendom moze da se izadje- Wheel House i Georges of Galilee. Vrlo je tesko naci smestaj jer je u tom periodu turisticka sezona i niko ne zeli da izda na duze. Drugi posao se moze naci vrlo lako ali uglavnom i restoranima brze hrane (mek, five guys, wheel house…).


Posao: Produce clark, Shaw’s
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Satnica:9 Broj sati nedeljno:25 Prosek napojnica: 0
Opis poslodavca: Posao je podrazumevao seckanje voca i povrca, pakovanje u posude i stavljanje deklaracije. Prostor u kome se radi je izuzetno hladan tj bukvalno hladnjaca sto nije pisalo u ugovoru. Svako preporucujem da zaobidje ovu poziciji ako je osetljiv na hladnocu. Takodje, nisam siguran da neko zeli da provede leto noseci 3 duksa i dva para carapa i potom izadje na temperaturu od 30+
Svi u Shaws-u sko imali problem jer se nisu postovale minimalne satnice iz ugovora (32h). Direktor supermarketa je davao za nas cak 15h nedeljno ali srecom menadzer prodjuza je uvek izlazio u susrer i gledao da nam podigne za koji sat. Pomoc intrax-a u pogedu satnice NISMO dobili a da ne pricam za ayusu. 20h je prelamo sati da bi neko preziveo u Americi ako nema drugi posao.


Share.

Autor: Marko

Ostavite komentar

Sviđa ti se Narragansett, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu