Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Shaw’s, Falmouth, MA, AYUSA

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Sve u svemu fer i korektni, ispunili su svaki nas zahtev, posetili su nas na radnom mestu, imali smo dobru komunikaciju


Lokacija: Falmouth, MA
Iskustvo sa lokacijom:Positivno
Mesto je u principu jako veliko, rastrkano, ali je sredisni deo jako lep i topao, vrvi od ljudi. Main street je prepun kafica i restorana, sto je odlicna mogucnost za pronalazenje dodatnog posla. U pitanju je mesto gde se jako cene work and travel studenti, pogotovo Srbi, zato sto nasi studenti zaista rade i poslodavci su zadovoljni nasim radom. Bicikla je neminovna. Moje generalno misljenje za ovo mesto jeste da vam full program uopste nije potreban, prijavite se na self i posao cete naci sigurno.


Posao: Bakery clark, Shaw’s
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Generalno bili su fer i korektni, imala sam menadzerku koja je ispunjavala svaki moj zahtev sto se tice radnih sati i smene, ali sam zato radila fizicki jako naporan posao, tako da sam jedva cekala da zavrsim ugovor i da mi vide ledja. Medjutim, kada vide da si vredan i radan, vole da te prosetaju kroz sve departmane, tako da imaju u full sezoni, kada je spic, nekoga ko ce doci na ispomoc. Tako su me prosetali i do register, ali i produce. Najbolja pozicija jeste grocery department za muskarce, a za devojke definitivno bakery.


Kao sto rekoh ranije, moj savet studentima jeste da biraju self program za ovo mesto, jer ce posla zasigurno naci. Koliko god citali komentare o ozloglasenom Great Bay motelu, mogu reci da je zaista sve bilo na nivou, odlicna komunikacija sa vlasnikom, sve je bilo uredno i cisto. Takodje, buduci ucesnici programa, potrudite se da drzite do sebe i svojih kriterijuma u vezi zarade i nacina isplate iste. Sa Amerikancima moze sve, samo ako pitate i trazite. Na moju zalost, ja sam pocela da drzim do sebe tek poslenjih mesec dana, ali se isplatilo. I da, nemojte biti kao ja, pa da pravite unapred racunice, jer sigurno nece biti tako kao sto ste planirali. Zelim svima da dozive ono sto sam ja za 4 meseca, jer je iskustvo zaista neprocenjivo i vredi svaki ulozeni dolar. Ili evro.. ili pak dinar. hehehe 🙂

Share.

Autor: Jelena

Ostavite komentar