Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Seaview Hotel, Barnacle Billy’s-prodavnica sladoleda, Wells, (Ogunquit), Maine, Prestige

0

Godina putovanja:2012
Agencija: Prestige
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Zadovoljna sam stvarno. Ok su im cene programa. Poslodavci isto. Pricala sam sa drugim ljudima koji su isli preko iste agencije. Imali su tu I tamo zalbi na istu,al generalno su zadovoljni. Kasnije sam preko njih I taxe vracala I vrlo su azurni I ljubazni.


Lokacija: Wells, (Ogunquit), Maine
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Bilo nas je 3. Zajedno smo trazile drugi posao. I jako tesko smo ga nasle. Posle nekog vremena jedna od nas tri je uspela, a nas dve smo posle po preporuci mestana tamo (preko veze =D) uspele da nadjemo nesto. Generalno gledano,mesto samo po sebi ima puno mogucnosti za drugi posao,al mi smo mozda bile manje snalazljive ili smo imale manje srece. Bilo je dosta studenata,tako da gde god smo pitale,uglavnom smo u stvari zakasnile. Popunile smo preko 30 aplikacija, poslale vise desetina mejlova I najveci problem je u stvari bio u tome sto smo jako tesko dolazile do razgovora sa menadzerima. Nocni zivot super. Ponavljam,bilo je puno studenata I bas je bilo dobro. Klima toplija nego prve godine. Mestani fantasticni. Mi smo zivele u kuci sa jednim americkim parom koji imaju decu naseg godista pa su nam bili ko roditelji. Bile smo super prihvacene od strane poslodavaca I zaposlenih sto je dosta olaksavalo posao I cinilo ga vrlo zanimljivim.

Posao (kompanijaipozicija): 1.put hotel Samoset-housekeeper; 2.put Seaview hotel-housekeeper,a drugi posao u restoranu Barnacle Billys-prodavacica sladoleda =) I baser
Kratakopisposla: 1. put-cistila sobe,radila u veseraju,cistila SPA; 2. put samo cistila sobe,a na drugom poslu prodavala sladolede,poslastice uopste I cistila stolove kad gosti zavrse sa obrokom.


Posao: Housekeeper i busser,Seaview Hotel, Barnacle Billy’s-prodavnica sladoleda
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10,75$ u hotelu , a u restoranu 9$ Broj sati nedeljno:35-40, u restoranu oko 20 Prosek napojnica: ok o20ak $ dnevno
Opis poslodavca: Samo cistila sobe,a na drugom poslu prodavala sladolede,poslastice uopste I cistila stolove kad gosti zavrse sa obrokom.


Share.

Autor: Tanja

Ostavite komentar