Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Seafarer Motel, Ogunquit, Maine, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Jedini minus bi bio sto nisu odgovarali na mail-ove kada sam bila u Americi, ali niko nije savrsen, ostalo su sve ispostovali, ja sam zadovoljna.


Lokacija: Ogunquit, Maine
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Ogunquit je malo turisticko mesto. Klima je kao kod nas, samo sto ste na okeanu. Nalazenje drugog posla je lako. Moj prvi posao je bio u Seafarer motelu, pozicija: housekeeping, a drugi u Roberto’s piceriji, pozicija: server. Smestaj sam imala u motelu gde sam i radila, nas 4 smo bile u apartmanu motela. Jako sam bila zadovoljna smestajem. Hranu smo kupovale jednom nedeljno, isle smo kolima do sledeceg mesta gde postoje veliki marketi, jer u Ogunquit – u postoje samo dve prodavnice i one su skupe. Sto se nocnog zivota tice, postoji ako ga vi organizujete 🙂 uvek cete naci ljude koji su za druzenje. Postoje dva lokala koja rade do 1h, Main Street – gay club i Gypsy’s bar. Velikih zurki i ludila ovde nema jer su turisti uglavnom stariji ljudi, porodice i gejevi. Ove godine bilo je oko 30-ak Srba u ovom mestu. Mesto je vise za odmor i setnje meni se licno bas svidelo. Ukoliko nekog zanima vise informacija moze da se mi se javi na facebook-u.

Marijana Balabanovic


Posao: housekeeping,Seafarer Motel
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:8 Broj sati nedeljno:36 Prosek napojnica: 50 dolara nedeljno
Opis poslodavca: Mislila sam da je ok posao, dok nisam otisla tamo i videla se nikako ne isplati raditi housekeeping. Posao nije toliko tezak, ali je monoton i nemate mnogo komunikacije sa ljudima. Mi smo imale manjak ljudi, pa smo bukvalno sve radile nas 6, ciscenje i odrzavanje celog motela, soba, bazena i veseraj. Radi se 6h dnevno, sa pauzom od pola sata, 6 dana u nedelji. Nekad smo ostajale i duze u veseraju ukoliko je bilo potrebno. Nensi, moj poslodavac, je super, mnogo informacija nam je dala kada smo stigle oko kupovine hrane, troleja, mesta gde mozemo otici, opisala nam je ceo gradic i tako te stvari. U svakom trenutku smo mogle za bilo sta da joj se obratimo, a i zivi tu u motelu.


Share.

Autor: Marijana Balabanovic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ogunquit, ME ?
American Adventure ima ponude u tom mestu