Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Seacrets Jamaica USA, Ocean city, MD, United work and travel

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: United work and travel
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
U sustini, kad je u pitanju predstavnistvo agencije u SRbiji, sve pohvale. Suzana u Nisu i Aleksandra u Beogradu jako brzo odgovaraju i uvek daju prave informacije tokom procesa prijave. E sad, zena koja radi u OC, Anne Marie Conestabile, koja je sve i svja u UWT za OCean city je jako dvolicna, slatkoreciva i kao uvek je na strani studeanta, ali dok se zestoko ne posvadjate s njom u agenciji ispred svih, tesko da ce vam izaci u susret. U sustini, ni dobro ni lose. Ako idete u OC, dobro procitajte sta potpisujete, kakav ugovor o stanovanju, i na koji period vazi ugovor. Konkretno, kod mene je u ugovoru pisalo da ugovor vazi 5 meseci, a ona je rekla da je to greska i da je ustvari 4, i da zadnjeg dana vize moramo da izadjemo iz kuce. Dosta rasprave s njom bilo oko toga, ali na kraju, mi smo pobedili. I nismo platili nista dodatno 🙂


Lokacija: Ocean city, MD
Iskustvo sa lokacijom:Neutralno
DOBRO: Mali grad, bezbedan, ne mozete da se izgubite, ima dosta mesta za izlazak, lepa plaza.
LOSE: Porodicno letovaliste, dosta starijih ljudi, nema bas ludih klubova i ludog provoda kao u Srb, ima mnogooo studenata tokom leta, jer je sediste UWT u merilendu, a u OC imaju kancelariju i poprilican monopol, i tu su hiljade i hiljade i hiljade studenata. Na dosta mesta, uglavnom minimalna satnica. Usled dosta studenata moze vam biti tesko da nadjete bilo kakav drugi posao neko vreme, morate da budete uporni. Sto se tice boljih pozicija sa baksisom, poput konobara ili ranera, to se bas tesko nalazi, usled velikog broja studenata, a i dosta poslodavaca tu preferira Amerikance.


Posao: Line cook, Seacrets Jamaica USA
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Mnogo ludo mesto, manje vise uvek je kul atmosfera, ima kul menadzera, ima i jedan menadzer koji je smrad (Majk Lot). Medjutim, bukvalno se spada s nogu od posla, jer je to najveci restoran u OC, sa kapacitetom od nekoliko hiljada ljudi i po ceo dan i noc ima gostiju. A satnica skoro minimalna. Ako cete vec da radite u kuhinji usled slabijeg znanja engleskog, birajte neki manji restoran gde nema mnogo gostiju po celi dan.


Drugi poslovi
1. Princes bayside (Bar Finnegan’s), pool bartender/breakfast server, ocajno mesto, ocajan posao, bazen manje vise prazan, bar danju manje vise prazan. Mesto za izbegavanje. Brzo napustio.
2. Taphouse bar& grill, 4th St, breakfast cook, sjajno mesto, sjajni menadzer i vlasnik, ne previse posla. Preporuka
3. Big easy on 60, food runner, tek otvoren restoran u julu, slabo isao posao, ubrzo napustio, mada mozda im sezona 2017 bude dobra.

Share.

Autor: Roki

Ostavite komentar