Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Sajam poslova u organizaciji agencije Prestige Edu

0

Sajam poslova u organizaciji agencije Prestige Education održan je u hotelu Crowne Plaza. Na sajmu su bili predstavnici CHI fondacije iz Amerike. Sajmu su prisustvovali samo studenti koji idu preko ove fondacije i već su izabrali posao u Americi.

job-fair-prestige-edu-belgrade

Orijentacija Work and Travel programa od strane partnera iz Amerike — Cultural Homestay International

Na početku je održana orijentacija Work and Travel programa. Studenti su još jednom imali priliku da se bliže upoznaju sa pravilima programa i detaljima kako sam program funkcioniše. Prezentaciju je započela direktorka programa iz agencije Prestige Education, zatim su izlaganje nastavili gosti, jedan iz sedišta fondacije i lokalna koordinatroka koja je zadužena za studente dok su u Americi.

sajam-poslova-prestige-beograd

Prisutni su bili i predstavnici avio kompanije koji su upoznali studente sa opcijama za avio karte i organizovana je nagradna igra.

sajam-poslova-avio-karte

Nakon završene orijentacije programa, studenti su imali pauzu gde je organizovano posluženje, a zatim su počeli intervjui.

Pogledajte izdvojene fotografije sa sajma u našoj Galeriji:

Intervjui su se svodili na proveru nivoa znanja jezika, ali i to da li kandidati imaju realna očekivanja od programa i posla i kakav im je “personality”. Svi studenti su dobili željene poslove s obzirom da je i u agenciji proveravan nivo znanja engleskog i da je princip u agenciji da se na konkretan posao prima onoliki broj studenata koliko ima mesta. To je olakšavajuća okolnost za studente, da mogu sa sigurnošću računati na to da će dobiti željeni posao i da jedni drugima nisu konkurencija.

Poslovi su raspoređeni po celoj teritoriji Amerike ali je najviše bilo poslova na istočnoj obali i u velikim gradovima poput Njujorka, Bostona, San Franciska, San Diega, LA-a, Atlantik Sitija, Džeksona, Enkoridža… Zastupljene su gotove sve vrste posla karakteristične za Work and Travel program: hoteli, restorani, zabavni parkovi, suvenirnice i dr. Sajam je trajao tri dana.

 

Pogledajte sve fotografije sa održanog događaja:

Deo atmosfere sa sajma 🙂

Posted by Prestige Education on Sunday, February 21, 2016

Share.

O autoru

Ostavite komentar

Sviđa ti se ?
Inspirit ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se ?
Inspirit ima ponude u tom mestu