Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

100 iskustava za nama

0

ja-imam-idejuKada smo počinjali priču o Work and Travel iskustvima, nismo zamišljali koliko daleko ćemo dogurati. Svako od nas je vođen iskrenim željama da pomognemo drugima, svakodnevno radio na nekim sitnim stvarima i korak po korak sajt je prerastao u nešto na šta smo danas ponosni.

To veče kada smo se dopisivali na fejsu, smišljali o čemu novom da pišemo i kako neke ideje da razradimo, Alen je nešto gledao i oduševljen objavio da smo na “klik” blizu značajnom broju iskustava.

Sve je odjednom dobilo neki smisao. I neprospavane noći, i gomile linija kodova koji neće da slušaju, i izgubljena baza, pa povraćena baza, i osmesi na licima ljudi u Americi koji su otkrili “tamo neki sajt koji piše o iskustvima studenata, a ima i savete za putovanja”, i Alenov i Ivanov pogled kada su shvatili koliko pojma nemaju šta Sloba radi na sajtu dok oni pokušavaju da zarade koji dolar, i Slobin osmeh kada je shvatio da je tamo nekome značilo to što je pisao.

route-66-gift

A onda smo došli do 100. iskustva! Njeno ime je Jelena Vulićević. Dugo smo dogovarali viđanje, što zbog njenih, što zbog naših obaveza, ali je došao i taj dan.

Uglavnom smo pričali o već pisanom iskustvu. Da može opet, otišla bi. Nažalost, sada je apsolvent. Bilo joj je stvarno teško u početku dok nije shvatila kako stvari tamo funkcionišu. Putovala je posle programa, stigla i do zapadne obale.

Slobina ideja je zapravo bila jedan sladak poklon koji će ostati asocijacija na pet nezaboravnih meseci u Americi, a ko zna, sutra možda i mapa neke nove avanture!

Svima ostalima želimo da se što bolje snađu, da iskoriste predstojeći period i sve šanse koje ih očekuju, i da se vrate puni dobrih iskustava i nade da se i ovde neke stvari mogu menjati.

Srećan početak Work and Travel programa!

Share.

O autoru

Ostavite komentar

Sviđa ti se ?
Inspirit ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se ?
Inspirit ima ponude u tom mestu