Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Salty dog cafe, Hilton Head, South Carolina, Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: Work and Travel Group
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Svi zaposleni u agenciju su veoma ljubazni i uvek spremni da odgovore na sva naša pitanja, i izadju nam u susret. Sve su ispoštovali što su nam rekli kada smo se prijavljivali na program i jako sam zadovoljna ovom agencijom.


Lokacija: Hilton Head, South Carolina
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Posla ima, pogotovo leti, jer je to sezonsko mesto, i leti je puno turista, tako da je u svim restoranima potrebna radna snaga. Ima par klubova u koje smo izlazili, i super je provod. Priroda je prelepa, kao i plaže.

Bili smo smešteni u hotelu, koji i nije bio baš jeftin (110 $ po nedelji), ali je bio 2 minuta od plaže. S’ obzirom da su u hotelu bili samo mladi, bilo nas je oko 300, i bilo nas je sa svih stran (Jamajka, Tajland, Filipini, Bugarska, Makedonija, Kosovo…), i da smo skoro svako veče pravili internacionalne žurke, cena je stvarno zanemariva. 🙂


Posao: Hostess, Salty dog cafe
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica: 9$ – 13,5$ Broj sati nedeljno: i do 70h Prosek napojnica: /
Opis poslodavca: Moj posao hostese bio je da dočekujem goste sa osmehom, da ih odvedem do stola, i odnesem im menije. Na kraju svake smene smo trebale da čistimo menije, kao i stolice za decu.

Satnica mi je bila 9$, s’tim da sam u sezoni imala i do 70 radnih sati nedeljno, pa su mi davali over time, koji mi je bio plaćen 13,5$. Može lepo da se zaradi, pogotovo ako imaš  posao sa bakšišem. Ja kao hostesa nisam imala bakšiš, ali sam zato imala over time, koji mi je bio lepo plaćen. Čula sam od drugih da je  u Salty dogu bakšiš u sezoni bio i do 90$ po smeni, što je super.

Menadžeri su bili skroz korektni, uvek smo mogli sa njima o  svemu da se dogovaramo


Share.

Autor: Aleksandra Krajnović

Ostavite komentar

Sviđa ti se Hilton Head Island, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Hilton Head Island, SC ?
American Adventure ima ponude u tom mestu