Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Riley Company, Cape Cod, Kouzon

0

Godina putovanja: 2010
Agencija: Kouzon
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Saradnja u Srbiji je bila dobra, ali smo imali problem sa promenom datuma leta (koji nas je na kraju kostao 300 dolara) a oni su nas potpuno iskulirali. Nas jednostavno nije bilo u sistemu, a karte su kupljene preko agencije, pa je trebalo da oni to pogledaju.


Lokacija: Cape Cod, MA
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto se zove South Wellfleet, klima je slična nasoj, mada su noći nesto hladnije. Noćni zivot je jako los, zato sto smo mi bili bukvalno na sred autoputa 🙂 Drugi posao smo nasli relativno brzo, i on je bio bolje plaćen (baseri, 5 dolara po satu, ali je bakšiš bio dobar).
Inače, Boston je na 1,5h kolima, a Provinstaun na pola sata, a tamo ima noćnog života, ali da vas upozorim da je to gej grad, i tamo smo išli na gej paradu 🙂
Smestaj: Smeštaj je bio kod gazdi, na spratu radnje u kojoj smo radili. 80$ nedeljno, dve sobe i dva WC-a, i jedno kupatilo. Kuhinju nismo imali ali smo spremali napolju 🙂 i svi su voleli moje specijalitete 🙂 Bilo nas je troje.


Posao: Prodavac, Riley company
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
Prvo 8,5$, a onda su nam povećali na 9$ jer su bili prezadovoljni.
Opis posla: Ja sam radila u prodavnici samo prvu smenu, od 15 do 8 do 2. Od 5 pa do 10 ili pola 11 radila sam u restoranu, i tamo sam bila 4-5 dana nedeljno. Imala sam samo 1 ceo dan za odmor, i tada smo išli u nabavku odmarali, kuvali, išli na plažu koja je jako blizu ako se ide biciklom.
Posao nije bio težak, rad sa mušterijama na kasi i pakovanje robe.
U restoranu smo sklanjali prljave tanjire, i čistili stolove za nove goste. Na kraju smene smo usisavali i brisali podove, kako bi sve bilo spremno za naredni dan.


Dodatni komentar/savet/napomena: Ovo iskustvo je nezaboravno. Amerikanci mnogo cene dobre radnike i neće vas tako lako ispustiti, a nagradiće vas propisno ukoliko se potrudite. Ovo je odličan način za usavršavanje jezika. Jedina mana je što sezona traje samo 2 meseca, dok su jun i septembar prilično slabi.


Ana

Share.

Autor: Ana

Ostavite komentar

Sviđa ti se Cape Cod, MA ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Cape Cod, MA ?
Prestige ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Cape Cod, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Cape Cod, MA ?
Inspirit ima ponude u tom mestu