Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Restoran Georges of Galilee, Narragansett, Rhode Island, CCUSA

0

Godina putovanja: 2011
Agencija: CCUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Ok su bili, dali su sve informacije koje su nam bile potrebne i imali dobru online platformu na kojoj se moglo pregledavati poslove.


Lokacija: Narragansett, Rhode Island
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Dodatni posao nisam trebala tražiti jer sam imala dovoljno sati (minimalno 40). Plaća je bila 7,5 dolara po satu ali budući da sam tu i tamo konobarila imala sam dosta tipsi…
Restoran nudi internacionalcima smještaj u kući odmah do restorana ili u hotelu u blizini restorana, najam je 100 dolara tjedno. Restoran je na samoj plaži, priroda je lijepa ali se radi o vrlo malom mjestu. Auto ili bicikla uvelike pomažu budući da bus vozi svakako samo ne kako bi trebao.. Ali u restoranu radi brdo ljudi i svi ste neka generacija i uvijek možeš zamoliti nekoga da te negdje baci budući da svi imaju aute..


Posao: hostes/server on the beach/take-out, Restoran Georges of Galilee
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:7,5 Broj sati nedeljno:40-60 Prosek napojnica(sedmično): 50
Opis poslodavca: Radila sam svašta, počela sam u take out-u a kad su vidjeli da dobro pričam engleski stavili su me kao hostesu i konobaricu. One koji ne pričaju dobro engleski najčešće stave u kuhinju ili na pranje suđa ako su spori u kuhinji…svi poslovi su isto plaćeni ali rekla bih da su oni u kuhinji najteži.

***VAŽNO!!!
Lara ima super tekst na temu putovanja i šta joj učešće na Work and travel programu značilo u životu. Obavezno pročitajte kako joj je to što pripada generaciji Y pomoglo (<<<===KLIK 🙂 ) da se bolje snađe u moru informacija u vezi programa i putovanja, a na kraju pogledajte i kul video koji je napravila.

Pogledajte Larine fotografije sa programa u našoj Galeriji:


Share.

Autor: Lara Kapović

Ostavite komentar

Sviđa ti se Narragansett, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu