Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Publix, Panama City Beach, Florida, Inspirit

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Inspirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Pozitivno iskustvo sa agencijom iz Srbije, a uglavnom negativno iskustvo sa agencijom iz Amerike. Agencija iz Srbije je uglavnom izlazila u susret nama ukoliko je bilo nekih problema, ali agencija iz Amerike nekada nije odgovarala na naše mejlove. Par dana pre polaska za Ameriku nam je poslala slike smeštaja i napisali su da će nas u smeštaju biti po šestoro. Kada stigli u Panama City Beach uvideli smo da slike koje su nam poslali nisu slike našeg pravog smeštaja već slike hotela koji se nalazio preko puta na samoj plaži i neke su smestili u sobu sa 8 ili 10 ljudi, a ne obećanih 6. I zato bih preporučio da se raspitaju o agenciji koja vas zastupa u Americi, jer je to takođe bitno kao što je i bitno preko koje agencije idete u Ameriku. Zbog svega toga iskreno ne bih preporučio WWCE agenciju iz Amerike.


Lokacija: Panama City Beach, Florida
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
To je turističko mesto koje se nalazi u Meksičkom zalivu. Karakteriše ga kristalno čista voda i široka šećerno – bela peskovita plaža. I ne naziva se bez razloga jednom od najlepših plaža na svetu


Posao: Produce clerk,Publix
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10,5 Broj sati nedeljno:40 Prosek napojnica: bez napojnica
Opis poslodavca: Moje zaduženje je bilo pravljenje voćnih salata, običnih salata i parfea, a takođe i popunjavanje rafova gde se ovi proizvodi prodaju.


Share.

Autor: Igor

Ostavite komentar