Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Premier pool management, Rockville, MD, Student Adventures

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Student Adventures
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Nemam zamerke. Iskustvo Pozitivno .


Lokacija: Rockville, MD
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mogucnost dodatnog posla je velika, ali moj savet je da trazite drugi posao blizu prvog posla ili blizu smestaja, jer nije kao u malim mestima sve blizu. Najbitnija je sreća! Zbog više faktora: kraj u kome zivite, bazen gde radite i koliko ćete raditi. Ja sam imao dosta sreće!

Živeo sam u vrhunskom kraju! Rockville je vrhunski – sve mi je bilo blizu. Imao sam odlične sate na bazenima i vratio sam se kući sa vrhunskom zaradom za bazene (vratio ulozeno,platio godinu na faxu, odvojio za sledeću godinu, kupio sam dosta stvari i malo putovao).


Posao: lifeguard, Premier pool management
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9,5 $ Broj sati nedeljno:36- 63 h Prosek napojnica(sedmično): /
Opis poslodavca: Bazen mi je bio top(velika zgrada sa apartmanima kao hotel,5*) i broj sati mi je bilo vrhunski zbog unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena, unutrašnji je radio ceo dan 5:30-21:00 a spoljašnji 10-21:00h. Malo je naporno ali izdrzi se. 4 dana sam radio 3 bio slobodan(to vam je 45-50h) ALI u ova 3 dana što sam trebao da budem slobodan uvek me je zvao supervizor da mu radim na drugim bazenima. Tako da sam imao dosta sati. Tako da za drugi posao nisam imao potrebu a ni vremena.

Odmah da Vam svima kažem da se ne zaludjujete da ćete kupiti BMW kad se vratite. Ali ako vam je BMW cilj onda morate da radite dva posla i da pazite na svaki dolar, JER-kompanija vas ogranicava koliko ćete raditi(obavezno im je da Vam obezbede 40h regular time i daće vam 5-10h max overtime). Zašto? Zato što se njima ne isplati da vama daju mnogo sati po njima skupljoj ceni.

U svakom slučaju bilo je super, preporučio bih svima da odu, da vide i da osete kako je to kad ste sami u svetu (da očvrsne te).
Ako imate još nekih pitanja slobodno postavite u KOMENTARIMA

Share.

Autor: Mirko Petrovic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Rockville, MD ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Rockville, MD ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu