Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Premier Aquatics, Lorton, Work and Travel Group

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Work and travel group
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija work and travel group saradjuje sa jednom od najprofesionalnijih pool kompanija u Americi – Prmier aquatics. Momci iz Nisa kojih sam se prijavila su vrlo fini i usluzno, izasli su u susret kadgod je bilo neophodno.


Lokacija: Lorton, Virginia
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Lorton je manje mesto u Virgijiji, na pola sata od Vasingtona. Ali pripada jednoj od najbogatijih erija u celoj Americi. To znaci da je mesto uredjeno, bezbedno, da su bazeni novi i prelepi. U ovom gradu nema geto bazena!
Kao drugi posao radila sam casove plivanja, mnogi menadzeri na bazenu izlaze u susret spasiocima da rade casove. To se odlicno placa.


Posao: lifeguard/menadzer,Premier aquatics
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8$, overtime 12$ Broj sati nedeljno:prosek 45h Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Meni su poslovi sa bazenima super. Ja sam to shvatila kao radni odmor. Nista posebno naporno nisam radila. Cak mi ni vrucine nisu smetale, jer tu je uvek bazen 🙂 Mada sve zavisi sta vam je motivacija za prijavljivanje za work and travel program. Meni su to bili iskustvo, putovanja, provod, usavrsavanje jezika. Ako je iati slucaj i sa vama necete pogresiti ako odete kao lifeguarda. Ako vam je pak primarna motivacija novac izaberite neku drugu poziciju. Sa ovim poslom mozete biti na pozitnoj nuli, sto znaci – povratak ulozenog, puni koferi, i dzeparac (300-500$) za kuci.


Share.

Autor: Jovana Zdravkovic

Ostavite komentar