Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Publix

Ukupan broj iskustava: 13
8
5
0

Publix, Panama City Beach, Florida, Inspirit

Tijana Stevanovic | Pozitivno
Inspirit
Ja sam imala malko nerviranja I cimanja sa njima, posao za koji sam se prijavila, tj. mesto, malko su me zavlacili da bi nakon odredjenih uplata rekli kako su sva mesta tamo popunjena. Imali smo I problema sa pasosima nakon odobrenja viza, posto je agenicija iz Novog Sada, a imaju I predstavnika u Beogradu, malko su nam izmesali pasose, pa se od par ljudi nije znalo dan-dva gde se nalaze. Osim toga, odlicn isu, lepu komunikaciju smo imali I pre puta, kao I dok smo bili tamo.

Publix supermarket, Panama City beach, Florida, Ideas

Mia Ilic | Pozitivno
Inspirit
Decko koji vodi agenciju je bio super, pomagao nam oko svih intervjua, i sa poslodavcima i u ambasadi.. Pomogao nam je i da nadjemo smestaj i izasao nam u susret svaki put kad smo imali problema oko placanja rata za program. I dalje sam sa nim u kontaktu. sve pohvale..

Publix, Panama City Beach, Florida, Inspirit

Igor | Pozitivno
Inspirit
Pozitivno iskustvo sa agencijom iz Srbije, a uglavnom negativno iskustvo sa agencijom iz Amerike. Agencija iz Srbije je uglavnom izlazila u susret nama ukoliko je bilo nekih problema, ali agencija iz Amerike nekada nije odgovarala na naše mejlove. Par dana pre polaska za Ameriku nam je poslala slike smeštaja i napisali su da će nas u smeštaju biti po šestoro. Kada stigli u Panama City Beach uvideli smo da slike koje su nam poslali nisu slike našeg pravog smeštaja već slike hotela koji se nalazio preko puta na samoj plaži i neke su smestili u sobu sa 8 ili 10 ljudi, a ne obećanih 6. I zato bih preporučio da se raspitaju o agenciji koja vas zastupa u Americi, jer je to takođe bitno kao što je i bitno preko koje agencije idete u Ameriku. Zbog svega toga iskreno ne bih preporučio WWCE agenciju iz Amerike.