Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Polar Bear Gifts, Anchorage, AK, AYUSA

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Positivno
Pozitivno iskustvo sto se tice saradnje sa agencijom. Tu su bili da odgovore na sva moja pitanja (a bilo ih je i previse mozda 😀 ) u najkracem vremenskom periodu. Posebno bih pohvalila Dusana.


Lokacija: Anchorage, AK
Iskustvo sa lokacijom:Neutralno
Sada kada je sve zavrseno, mogu da kazem da je bilo ok, ali ne bih se vratila ponovo na Aljasku. Dobra je sto se tice zarade i zato sto nemate gde da potrosite novac ukoliko vam je cilj da zaradite i vratite sto je vise moguce. Aljaska nije “ona Amerika” koju svi zamisljamo i tamo bukvalno nemate sta da radite osim da radite 😀 Sve sto imate da vidite i obidjete mozete u par slobodnih dana i to iskoristite do kraja juna dok je jos lepo vreme, vec sredinom jula je krenula kisa i nije prestala do sredine septembra do kada sam ja bila tamo. Ono sto bih preporuila i sto ne treba propustiti ako ste vec tamo je obilazak glecera.


Posao: Cashier, Polar Bear Gifts
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Opis poslodavca: Iskustvo sa poslodavce-potpuno neutralno. Ako imate srece da radite prvu ili drugu smenu, mocicete da radite i drugi posao, ako ostanete u medjusmeni celu sezonu (kao sto su neki) necete moci da radite drugi posao.
Sam posao u gift shopu nije nesto tezak, ali je jako dosadan.
Fiksna satnica, bez tipsa.


Share.

Autor: Katatina Babic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Anchorage, AK ?
American Adventure ima ponude u tom mestu