Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Playlands Castaway Cove-Dairy Queen, Ocean City, NJ, Viking travel

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: Viking travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Prijavila sam se dosta rano na self opciju. Nije bilo nikakvih problema. Na sva moja pitanja dobivala sam brze i tocne odgovore.


Lokacija: Ocean City, NJ
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Lako je pronaci drugi posao. Studenti su uglavnom radili u trgovinama na Boardwalku, restoranima, hotelima…Ocean City je turisticki grad, namijenjem obiteljskom odmoru. Osobno, nisam imala potrebu za drugim poslom jer su mi sa prvog posla izasli u susret te sam dobijala dosta sati. Jako je siguran grad. U blizini je Atlantic City, pogodan za shopping te nocne provode s obzirom da nocnog zivota u OC nema te je i sam alkohol zabranjen. Takodjer, pored OC nalazi se i Somers Point, grad(ic) u cijim se barovima nakon posla cesto okupljaju lokalci ali i studenti. Osim toga, Somers Point je dobar izbor za kupovinu hrane jer je hrana (i sve ostalo) znatno skuplje u OC nego u SP. Inace, novci se uglavnom trose na hranu tako da se moze itekako ustedjeti.


Posao: Server, Playlands Castaway Cove-Dairy Queen
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8,50$ Broj sati nedeljno:U pocetku 45h kasnije oko 65h. Prosek napojnica: 20-40$ dnevno
Opis poslodavca: Dairy Queen se nalazio u sklopu Playland zabavnog parka. Posao je ukljucivao pripremu sladoleda. tzv. Blizzarda, pripremu razlicitih smoothia, milkshakova te ostalih proizvoda te naravno prodaju istih po narudzbi. Takodjer, radni prostor se svakodnevno detaljno cistio. Radno vrijeme mi je uglavnom bilo 11:30-5, te od 7-zatvaranja (u jakoj sezoni cijeli posao bi zavrsili oko pola 1, nekad kasnije, nekad ranije). U pocetku mi nije bilo lagano, jer sam se susrela sa hrpom novih informacija, uputa kako sta treba raditi i sl ali otprilike 10 dana je dovoljno da se fino uhoda u posao a kasnije se sve automatski radi. Kolege i nadredjeni su bili za pozeljeti. Placu smo cuvali “sa strane” a zivjeli smo od napojnica. Poslodavac nam je osigurao smjestaj (85$ tjedno) te nam to skidao od place koja je bila na tjednoj bazi.


Share.

Autor: Maja

Ostavite komentar

Sviđa ti se Ocean City, NJ ?
American Adventure ima ponude u tom mestu