Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Piping Rock Club, Locust Valley, New York, American Spirit

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: American Spirit
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Agencija mi je izasla u susret u svakome mogucem pogledu. Od cene samoga programa, koje je najnize od svih agencija u gradu, pomogli su mi u potpunosti oko papirologije i sredjivanja samoga odlaska. Mnogo vise cenim ovu agenciju nego proslu u kojoj sam bio, jer mi je ovo druga godina bila da idem u USA… Dogodine ponovo idem preko American Spirita i preporucujem svakome!


Lokacija: Locust Valley, New York
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto se nalazi na Long Islandu, na nepunih 40 minuta od centra NY. Mesto je mirno naselje gde stanuju izuzetno imucni i bogati ljudi. U krugu od 4km nalazi se oko 6 country clubova i oko 10ak fast food restorana i oko 3 mega markera, tako da je nalazenje dodatnog posla lako. Ali ako raditi u bilo kom country clubu necete imati potrebe za dodatnim poslom. Mesto je izuzetno lepo i mirno, ali nocni zivot se svodi na barove i pubove u blizini, ali ako zelite da odete do grada ili kakvoga kluba, zeleznicka stanica je u blizini i saobracaju svakih 20ak min. Sto se klime tice izuzetno je vlazno podrucje zbog mora koje je na 15 min voznje bicikla od kluba u kom sam radiol, temperature dostizu cak i 35 stepeni, ali zbog vlage imate osecaj da je 45, kise mogu da se pojave u roku od par minuta ne najavljeno, tako da morate poneti kisobran za svaki slucaj ako planirate da idete u obilazak do NY.


Posao: Porter, Server, Bartender,Piping Rock Club
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:10 Broj sati nedeljno:80+ Prosek napojnica: No tip club, free smestaj i hrana, dodatan bonus na kraju sezone
Opis poslodavca: Porter posao je pomeranje namestaja i priprema prostorija za vecere i posebne dogadjaje koji se dogadjaju u klubu sledeceg dana ili tadasnjeg navece.
Server sluzi hranu gostima i potreban je izuzetno viso znanje engleskog jezika i vestine u ugostiteljstvu
Bartender sprema i sluzi pica gostima, pored znanja engleskog na najvisem nivou potrebno vam je i znanje u pravljenju svakakvih koktela i pica koje gosti mogu trazite, Dobio sam ovaj posao zbog prethodnog iskustva i samoga znanja jezika i preporuka.


Share.

Autor: Vladimir Veselinovic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Locust Valley, NY ?
American Adventure ima ponude u tom mestu