Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Omni Parker House, Boston, Massachusets, AYUSA

0

Godina putovanja: 2015
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Odlicna saradnja, azurni, odgovorni, profesionalni i pre svega realni. Za razliku od mnogih drugih agencija, ovde vam nece prodavati bajke, vec ce vam sve reci kako jeste. Ne uslovljavaju vas da kartu kupite preko njih. Uvek su spremni da pomognu i da odgovore na sva pitanja, stvarno sve preporuke.


Lokacija: Boston, Massachusets
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Predivan grad! Miran, siguran, nije preveliki a nije ni mali, zaista sam se tamo osecala kao kod kuce. Smestaj je skup i malo ga je teze naci, u proseku soba kosta oko 1000$, ali ako imate sa kim da delite sobu to nije problem. U svaki deo grada stizete vrlo brzo metroom, koji jako dobro funkcionise. Dodatni posao se moze naci, samo treba biti uporan. U svakom slucaju, zaljubila sam se u grad i svakome bih preporucila da ga bar jednom poseti 🙂


Posao: Housekeeping, Omni Parker House
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica: Broj sati nedeljno:40 Prosek napojnica(sedmično): 30
Opis poslodavca: Kompanija je veoma profesionalna, puno nude ali i puno traze od vas. Brinu o svojim radnicima, organizuju trening na kojem vas nauce sve kako se radi, imate rucak u hotelu, plata dolazi svakih nedelju dana. Zauzvrat od vas traze da budete profesionalni i da ispunjavate zahteve hotela, kao i da date sve od sebe sto se posla tice. Sam posao je naporan, vise psihicki nego fizicki, jer ste uvek u zurbi da sve zavrsite na vreme, sto je ponekad jako tesko. Ipak, kad se sve sabere i oduzme, veoma sam zadovoljna poslodavcem.

housekeeping-work-and-travel housekeeping-work-and-travel

______________

All photos belongs to Trip Advisor and has been taken from this address: Omni Parker House.
We hope they don’t mind.


Share.

Autor: Neda

Ostavite komentar

Sviđa ti se Boston, MA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Boston, MA ?
Work Abroad ima ponude u tom mestu