Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean House, Westerly, Rhode Island, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Išao sam preko agencije Karavan Travel i moram priznati da su mi mnogo pomogli da pronađem dobru radnu ponudu. Posebne pohvale idu Želji iz agencije u Banjaluci, koji je odlično odradio svoj posao. Od velike pomoći mogu biti i savjeti ljudi koji su već bili u mjestu na koje idete, tako da posle dobijanja radne ponude svakako pokušajte kontaktirati studente koji su već tamo bili.


Lokacija: Westerly, Rhode Island
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Westerly je jako mali gradić, ali isto tako i jako lijep. Ko voli prirodu, šetnjice i kuliranje na plaži sigurno se neće pokajati. Noćni život nije na visokom nivou, svega par klubova na plaži koji uglavnom rade do 1h posle ponoći. Dobar provod svakako nije izostao, jer smo uglavnom pravili žurke i zezali se u motelu u kojem smo stanovali. U suštini je sve do vas, ako se dobro organizujete neće vam biti dosadno. Osim toga, motel se nalazio nekih stotinjak metara od plaže, tako da smo slobodno vrijeme preko dana uglavnom provodili tamo. Mogućnost nalaženja drugog posla je velika, tako da su svi oni koji su to htjeli, pronašli drugi posao. Klima je slična našoj, temperature idu do 35 stepeni, ali je isto tako bio i veliki broj kišnih dana za jedno primorsko mjesto. Imao sam jako dobro iskustvo sa mještanima, uvijek su spremni pomoći, jako ljubazan i kulturan svijet.


Posao: Beach assistant ,Ocean House
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8$ + tips Broj sati nedeljno:32-38 Prosek napojnica: 100 dolara sedmicno
Opis poslodavca: Imaćete trening par dana na kome će vam objasniti šta treba da radite i šta očekuju od vas. Posao počinje jako rano, negdje oko 7h ujutru, a završava oko 3h popodne. Najviše posla ima između 7 i 11, kada se sprema cijela plaža i Dune Cottage za goste. Vaš posao je da postavite suncobrane, otvorite ležaljke, očistite palubu, stolove i donesete sve potrebne stvari za taj dan. (led, peškire, namirnice itd.) Posle toga obično slijedi pauza od pola sata, nakon koje pomažete serverima, sakupljate prljave peškire i smeće sa plaže. Posao zna biti jako fizički naporan jer se nose teške stvari a i stalno ste na Suncu. Potrebno je solidno znanje engleskog jezika jer ćete biti u stalnom kontaktu s gostima, tražiće i pitaće vas svašta. Dobra strana posla je da radite na otvorenom, posao nije monoton, uvijek se nešto dešava , a i na kraju krajeva provešćete 3 mjeseca uz okean i gledati zgodne cure na plaži. 🙂


Share.

Autor: Mile Antić

Ostavite komentar

Sviđa ti se Westerly, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Westerly, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu