Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean House, Westerly, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Sve pohvale, uvek su me kontaktirali i sve je bilo organizovano, moje je bilo samo da dodjem na intervju za posao i vizu i na aerodrom kad mi je receno.


Lokacija: Westerly, RI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mogucnost nalazenja dodatnog posla tek od kraja juna, pocetkom jula meseca zbog sezone koja pocinje u tom nekom periodu. Nocni zivot gotovo da i ne postoji, nekoliko barova na plazi koji se zatvaraju do 1. Klima je veoma prijatna.
Smestaj: Smestaj 100$ za nedelju dana, tako nam je odredio poslodavac, mozda je moglo da se nadje jos nesto, ali za ovu cenu se dobije sve sto je potrebno i solidnog kvaliteta, sto je najvaznije blizu plaze je, gde se lako mogu naci dodatni poslovi.


Posao: Steward, Ocean House
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
9$ sat, 50 $ nedeljno napojnica i 40 sati nedeljno
Opis posla: Pranje sudova, praznjenje kanti u kuhinji, ciscenje i ribanje kuhinje. Ako mozete izbegavajte ovu poziciju, jer kod ovog poslodavca (Ocean House) mozete mnogo bolje pozicije naci. Slab je procenat mesecne napojnice, tacnije 3% iz ukupnog fonda napojnica, sto izadje oko 150$ mesecno,dok su na drugim pozicijama dobijali drasticno vece napojnice.


Dodatni komentar/savet/napomena: Poslodavac je ugovorom ispunio sve obaveze i bili su apsoutno korektni, za studente je organizovan i odlazak u Six flags, uz voznju limuzinom, kao i 2-3 puta shoping ture, takodje uz voznju limuzinom. Dodatne poslove trazite u Sandy Shore, Breezeway, Sandy Castle.


Bojan J.

Share.

Autor: Bojan J.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Westerly, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Westerly, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu