Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean House, Westerly, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Агенција је испоштовала све што у уговору стоји, тако да имам само речи хвале.


Lokacija: Westerly, RI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Место се налази на самом океану, у прелепом и мирном туристичком градићу; могућност налажења другог посла је велика, у приватним хотелима и мотелима, и у ресторанима на плажи. Ноћни живот није толико разноврстан;постоји неколико барова на плажи, који раде до 1 после поноћи. Иако се место налази на океану, клима је променљива, честе су кише и облачност, температура једва прелази 35 степени.
Smestaj: Били смо смештени у једном мотелу на минут хода од плаже, цена смештаја је била 100$ недељно. Услови смештаја су били задовољавајући. Добро место за дружење!


Posao: Houseman, Ocean House
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
Сатница је 9.5 $, бакшиш на месечном нивоу је добар, у просеку се ради 40 сати недељно.
Opis posla: Посао хаусмена је да одржава оставе хаускипинга на сваком од спратова хотела. То подразумева доношење и ређање чистих пешкира и постељина, као и одношење смећа, прљавих постељина и прљавог посуђа и слагање истог у кухињу. Већи део радног дана се проводи у лифту, јер је посао веома динамичан.


Dodatni komentar/savet/napomena: Из The Ocean House-а доносим само лепе успомене и велико искуство. Одлично место за рад са професионалним и љубазним особљем, и са клијентима и гостима хотела из високог друштва. Шампионско место!


Никола

Share.

Autor: Nikola

Ostavite komentar

Sviđa ti se Westerly, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Westerly, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu