Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean House, Westerly, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
U Ameriku sam isao preko Karavan travel agencije, koja je prema meni bila korektna, i sve dogovoreno je i ispunjeno.
Imao sam skype intervju sa predstavnicom Ocean House hotela, koji se nalazi na plazi Rhode Islanda…


Lokacija: Westerly, Rhode Island
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Dodatni posao svi traze, iako sad mislite da necete, ocete, vjerujte mi.
Za dodatni posao preporucujem Windjammer surf bar, gdje sam ja radio kao line cook za 11 dolara po satu.


Posao: Overnight cleaner,  The Ocean House
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica: 10.50$
Broj sati nedeljno: 40
Prosek napojnica: 70 $ mjesecno
Opis poslodavca: Hotel je luksuzan, sa pet zvjezdica, izguglajte malo i sve ce vam biti jasno. Preporucujem ovog poslodavca, jedan je od najboljih ako ne i najbolja ponuda Karavan travela.
Prva greska na intervjuu mi je bila sto sam rekao da mi ie svejedno koju poziciju cu da dodbijem i naravno, dobio sam najgoru: steward (dishwasher). To je najgora pozicija, mnogo se radi, mokri ste od tusa kojim ispirate sudje prije ubacivanja u masinu, \”kamioni\” prljavog sudja iza vas, sto vise perete, vise prljavog sudja ima i sve to za samo 9 dolara po satu. Na moju srecu taj sam posao radio samo dva dana, jer im je trebao nocni cistac. (overnight cleaner) e taj posao je skroz ok, jedino je nezgodno sto je nocna smjena u pitanju od 23h do 7.30.h. Ali nema rada pod pritiskom jer tokom noci nema menadzera koji vam stoje nad glavom, nocni kuvari vam spreme oko 3 ujutru dobru klopu. A posao kao posao zahtjeva: pranje sudja sto dishwasheri ne stignu da zavrse, a cesto mnogo sudja ostave. Onda, mopiranje podova, izbacivanje kanti za smece u masinu koja sortira, i to iz obje kuhinje, pranje aspiratora itd… Sefovi nekad vas zamole da odvode za vodu operete i slicno… Ali napominjem, nema pritiska, ja sam znao pauzu za obrok da pravim i do sat vremena, cesto da izadjem napolje i udjem malo na internet, jer ostali nocni radnici cesto su koristili smoke pause, neki i sleep pause a ja sam wi fi pause koristio
Satnica mi je bila 10.50 dolara, uvijek garantovanih 40 sati sedmicno, a mjesecni tips oko 70 dolara.
Smjestaj je u odvojenom motelu od kojeg imate oranizovan prevoz do posla, u motelu bude smjesteno oko 50 studenata sa svih krajeva svijeta, i svi ti studenti rade u Ocean housu. Smjestaj je pristojan, sobe sa wc-om, friziderom i mikrotalasnom su za dvoje, a sobe za 4 oro imaju i kuhinju. imate zajednicku veliku prostoriju sa internetom i kuhinjom i zajednicku masinu za ves. Smjestaj kosta 100 dolara sedmicno i nalazi se na nekih sto metara od plaze i tuda se obicno gleda za dodatni posao.

 

Share.

Autor: V. R.

Ostavite komentar

Sviđa ti se Westerly, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Westerly, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu