Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean Edge Golf and Resort Club, Brewster, MA, Ayusa

2

Godina putovanja: 2016
Agencija: Ayusa
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Clanovi agencije su mi u svakom trenutku bili na raspolaganju, posebno Dusan Baros koji mi je uvek odgovarao u rekordnom roku. Svaki korak do samog odlaska je bio odlicno organizovan i pripremljen.


Lokacija: Brewster, MA
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
S obzirom na to da ne volim preterano velike gradove, zivot u Brusteru mi je sasvim odgovarao. Malo mesto, sa nekoliko klubova za izlaske (i svi se zatvaraju do ponoci), sa mnogo predivne prirode, zitelja koji su uvek raspolozeni da ti izadju u susret, posebno ako vide da nisi njihov i da si se malo izgubio 🙂 Ceo Kejp Kod je vrlo jednostavno posetiti zbog dobre autobuske linije (na neke njihove autobuse mozete da spakujete i tri bicikle), kao i divne biciklisticke staze koja prolazi kroz sva ili gotovo sva mesta na Kejpu. Automobili su vrlo obzirni prema biciklistima koji voze po kolovozu i Bruster je veoma bezbedno mesto, nikada me nije bilo strah da se sama vracam nocu kuci. Pritom, oni koji idu u ovo mesto treba da budu svesni da je jedino glavna ulica u potpunosti osvetljena, a ostale, manje ulice, ne toliko. Ulice od mog posla do kuce nisu uopste bile osvetljene i ja sam put videla uz pomoc svetala na bicikli (sto preporucujem svima da iskesiraju cim dodju u Ameriku, ako planiraju da na posao i druge lokacije putuju bajsom). Sve u svemu, lokacijom sam izuzetno bila zadovoljna, a oni koji zele neki bolji provod od onog koji nudi Bruster, mogu da se organizuju sa kolegama i drugarima Amerima i da kolima odu do susednog, malo urbanijeg mesta.


Posao: Foodrunner / Busser, Ocean Edge Golf and Resort Club
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Opis poslodavca: U taverni Linx (sto je samo jedan od restorana u okviru Ocean Edge-a) bila sam zadovoljna svojim menadzerima i kolegama sa posla. Plata je uvek stizala na vreme i kao pomocnik konobara imala sam osnovu $10, sto je ujedno i minimalac u Masacusetstu, a pritom sam dobijala i baksis od konobara. Ova sezona, konkretno u Linksu, nije bila bas najbolja sto se tice zarade (neke kolege u drugim restoranima ili drugim radnim mestima u OE-u su bolje prosle), ali sem ako niste dosli samo zbog novca, uz dobru ekipu ce vam to biti manje vazno. Pritom, svako ce naci i drugi posao pa ce tu imati bolju zaradu. Vrlo je lako naci drugi posao, ima dosta restorana, prodavnica i barova. Ja sam drugi posao prvo obavljala u jednom marketu u Brusteru, ali nisam bila zadovoljna atmosferom i platom, pa sam tu dala otkaz i nasla posao u jednom Juice baru u susednom mestu, do kog sam vozila bajs 13 i kusur kilometara (isto toliko i nazad), ali posto je gazdarica bila divna zena, atmosfera odlicna, a zarada sasvim solidna, nije mi bilo tesko da toliko vozim svakog dana.


Share.

Autor: Marija Milovanovic

2 Comments

    • Na celom kejpu je tesko naci smestaj i ne mozes da biras. Pocni odmah sa trazenjem. Craigslist, grupe na fbu itd.

Ostavite komentar