Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Ocean City, Ocean 7 Hotel, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Negativno
Prosla godina sa karavanom je bila odlicna,sve su ispostovali i rijesili na vrijeme…Od ove godine su poceli raditi sa Spritom i jos nekim sponzorskim agencijama i to je bilo strasno neorganizovano.Na program sam se prijavila pocetkom decembra,a ponudu dobila u maju.Tacnije ponudu koju nisam ni zeljela ali posto vise nismo imali izbora morali smo je prihvatiti. Uglavnom nisu vrijedni para i nerviranja,pogotovo u Banja Luci,gdje apsolutno niko nista ne zna.


Lokacija: Ocean City, New Jersey
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Grad,prvenstveno za porodice sa malom djecom,tako da nema nekih zabavnih mjesta,kafica,diskoteka i sl…Zabranjeno konzumiranje i prodaja alkohola i svim objektima :)….ali blizu je Atlantic City,mjesto stvoreno za provod studenata i trosenje para. Dodatni posao je stvarno lako naci,svi studenti su imali 2,3 i vise poslova…


Posao: Housekeeping, Ocean 7 Hotel
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:8 $
Broj sati nedeljno:30
Prosek napojnica: sedmicni tips oko 50$,nekad vise nekad manje
Opis poslodavca: Rad u hotelu nije tezak,cak sta vise bilo nam je zanimljivo.Isplata je bila svake dve sedmice,sto nam je na pocetku bio problem.Hotel je manji a mnogo je zaposlenih,tako da smo se morali boriti da navucemo na nekih 30 sati.sto je jako malo.Sam poslodavac je pomalo cudan covjek,ali ok,ostali su bili stvarno super prema nama.


Share.

Autor: Jelena

Ostavite komentar