Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

O’ Connors resort,Lake George, NY, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2013
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Na prvom mestu ljubaznost je na veoma niskom nivou, a na drugom dovodjenje decka u situaciju da mu ne promene datum povratka a javili mu da jesu, pa je morao da kupi novu kartu na aerodromu je stvarno bez komentara. Doduse, nadoknadili su mu celokupan iznos za kartu ali takve greske ne bi trebale da im se dogodjaju.


Lokacija: Lake George, NY
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Lake George je ogromno jezero locirano na pola puta izmedju New York Sity-ja i Montreala. Mesto je malo ali prepuno resorta i restorana pa nije tesko naci dodatni posao. Dosta studenata ima pa su uvece ulice pune, ima i par dobrih mesta za izlazak kao i nocni klub.


Posao: Housekeeping,O’ Connors resort
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:8.50 $ Broj sati nedeljno:40-45 Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Posao mi je bio odrzavanje i ciscenje kucica odnosno koliba, sto uopste nije bilo tesko. Vikendom je ponekad bilo malo naporno jer su tad najvece guzve pa se tesko sve postize. Ali nam je zato satnica vikendom bila 12.5 $. Gazde su zaista divni ljudi, izasli su nam u susret dosta puta i stvarno ih ne bih menjala, da sam mogla da ostanem tamo.. Uglavnom, jedno prelepo iskustvo sa ovim poslodavcem kao i sa poslom.


Share.

Autor: Katarina

Ostavite komentar

Sviđa ti se Lake George, NY ?
American Adventure ima ponude u tom mestu