Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Noah’s Ark waterpark, Wisconsin Dells, WI, Ideas

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Ideas
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Imali smo problema sa nalaženjem posla tj.mjesta gdje ćemo raditi, ali to se dogodilo jer smo insistirali da nas 4 budemo zajedno u istom mjestu. Dostupni su u svako doba dana, Danijel se baš trudi da sve prodje kako treba i po njega i po studente.


Lokacija: Wisconsin Dells, WI
Iskustvo sa lokacijomNeutralno
Lokacija je jako loša za zaradu, ukoliko ne želiš da se cimaš i da se snalaziš. Posao u akva parkovima je placen 8 do 8,5$ ali ti ne daju bas mnogo sati za rad. Ja sam zbog toga napustio taj posao i prešao u restoran i fabriku namještaja. Što se tiče zabave, ima jako puno studenata i mnogo turista, tako da ima dosta zezanja, alkoholisanja i svega ostalog što ide uz to. Satnice su generalo jako niske u cijelom Wisconsin Dellsu, ali mogu se naci po nekim restoranima satnice od 10 ili 11$. Druga smjena pocinje otprilike oko 4 ili 5.


Posao: Admissions, Noah’s Ark waterpark
Iskustvo sa poslodavcem: Negativno
Opis poslodavca: Kao što rekoh, poslodavac nije pruzao dovoljno sati za rad, cesto i ispod minimuma, posle su poceli i da uslovljavaju da moramo da ostajemo duze, i tako ne mozes stici na drugi posao, a opet sledeci dan radis svega 2 sata. Ako ste ih izabrali vec, idite i gledajte da ih odmah napustite i trazite nesto bolje.


Ako se slučajno dvoumite da li da odete na w&t ili ne, idite. Bice to nezaboravno i korisno iskustvo.

Share.

Autor: Vlatko

Ostavite komentar