Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Newport Beach Hotel and Suites, Middletown RI, GPA

1

Godina putovanja: 2015
Agencija: gpa
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Dečko i ja smo prvi put išli i odlično je bilo.


Lokacija: Middletown, RI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Odlično mesto u blizini Newporta koji je neverovatan grad! Ima puno vila iz viktorijanskog perioda koje su sada muzeji tako da ima šta i da se vidi. Grad je izuzetno živ, mislim da ima oko 20.000 stanovnika, tako da je jako lepo biti tamo i vreme je odlično sa samo možda dva dana kiše koliko se sećam.

Napomena: iskustvo sa mestom je pozitivno.


Posao: Housekeeper, Newport Beach Hotel and Suites
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:12$ Broj sati nedeljno:60-80 Prosek napojnica:
Opis poslodavca: Dobro je što smo stvarno imali puno radnih sati, izmedju 60 i 80 nedeljno i shodno tome puno prekovremenog rada.
Loša strana je što nema vremena ni za šta drugo osim za posao.

DOPUNA iskustva:
Razlog zasto sam napisala za posao da je neutralan…jeste zato sto su se ophodili prema nama kao prema najnizoj rasi,mi bukvalno nismo imali nikakva prava u tom hotelu,radili smo od 9 ujutru pa dok se njima prohtelo da nas drze na poslu,svako od nas sa programa je bar jednom zaplakao zbog sefa…svako jutro bi pocinjalo sa recima  “vi ste nikakvi radnici” a svi koji bi hteli budu na mom mestu sto se tice posla,ja im zelim svu srecu jer je meni malo falilo da odem sa programa.  moj decko kad je dao otkaz zbog maltretiranja na poslu zvao je CIEE i sve im je ispricao a oni su ga stavili na privatnu liniju i rekli mu da ce mu smanjiti vizu ako se ne vrati,a on ih jadan zvao da mu pomognu… I evo 2 meseca od zavrsetka posla oni nama nisu poslali platu koju nam duguju…tako da moje iskustvo sa poslom je bilo jedno od najtezih stvari u mom zivotu, ne fizicki napor, nego psihicko maltretiranje. A sto se tice lokacije, verovatnoa sam pogresila jer mi je bilo predivno u Newportu, imali smo super smestaj, upoznali smo mnogo divnih ljudi i ocenu za Newport bi dala 10! 🙂

Pozdrav Milena Zivkovic

Share.

Autor: Milena Zivkovic

1 Comment

  1. Milena mozes li mi reci kakve su mogucnosti za nalazenje drugog posla u Middletown? I koliko ste placali smestaj i da li je tesko naci smestaj? Pozdrav!

Ostavite komentar

Sviđa ti se MIddletown, RI ?
GPA ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se MIddletown, RI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu