Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Neptune’s restaurant, Virginia Beach, Virginia, Experience

0

Godina putovanja: 2016
Agencija: Experience
Iskustvo sa agencijom: Neutralno
Agencija je bila ok sto se tice pripreme za program, bili su tu za sva pitanja i redovono su, putem maila, davali sve potrebne informacije u vezi programa. Sto se tice izbora lokacije, nisu mi bas izasli u susret iako sam se prijavio na samom pocetku. Bilo je i manjih problema sa smestajem.


Lokacija: Virginia Beach, Virginia
Iskustvo sa lokacijom:Pozitivno
VB je veliko turisticko mesto koje se proteze uz jednu od najduzih plaza u SAD. Prepuna je restorana, hotela, prodavnica, poslasticarnica i najveci deo njih se nalazi u ulici koja se pruza duz cele plaze. Vrlo je lako naci dodatni posao i sve je relativno blizu. Skoro svi studenti koriste bicikle za koje imaju staze uz plazu i na ulici i nije potrebno mnogo vremena da bi dosli do bilo kod mesta uz plazu. Veliki marketi, shoping centri i outletovi su malo dalje od plaze, u centru VB, ka kojima vise pute dnevno idu razlicite linije autobusa. Dnevna karta je 4$. U VB ima i State Park, mnogo jezera, akvarijum, fun park i jos dosta mesta na kojima mozete da provedete slobodno vreme. Takodje postoje i autobusi koji svakodnevno idu u Washington, New York, Norfolk, Williamsburg. Tokom celog leta je suncano i jako toplo, kisa pada svakih par dana ali vrlo brzo prodje. Odlican nocni zivot, dosta klubova, barova, zurki koje organizuju neki od par hiljada studenata iz celog sveta koji su svake godine u VB. Tu su i mnogobrojni festivali, koncerti i jos dosta raznih desavanja. Sve u svemu, prezadovoljan sam Virginiom Beach i nadam se da cu i sledece leto tamo provesti.


Posao: Dishwasher, food runner, line cook, Neptune’s restaurant
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Opis poslodavca: O poslodavcu mogu da kazem sve najbolje. Gazda ima tri restorana u VB – Neptune’s, Nautilus i Fish Bones. U sva tri je odlicno raditi. U svakom ima dosta studenata i svi su vec navikli na rad sa njima. Tokom sezone je velika guzva i uvek ima posla, tako da ce biti i dosta sati. Moguce je dobiti i posao u jos jednom od restorana sto je najbolja opcija. Nemam ni jednu zamerku sto se tice poslodavca i svih zaposlenih.
Satnica 8.5$


Share.

Autor: VT

Ostavite komentar

Sviđa ti se Virginia Beach, VA ?
Karavan Travel ima ponude u tom mestu

Sviđa ti se Virginia Beach, VA ?
American Adventure ima ponude u tom mestu