Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Mt Olympus, Wisconsin dells, WI, AYUSA

0

Godina putovanja: 2014
Agencija: AYUSA
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Jako su dobri, ispostovali su svaki deo ugovora.


Lokacija: Wisconsin dells, WI
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
Mesto je jako lepo, mali turisticki gradic sa nesto vise od 2000 stanovnika, medjutim leti je krcato. Puno J1 studenata, meksikanaca, kineza, bugara i indijaca.
Iskustvo sa nalazenjem dodatnog posla je pozitivno, ja sam mogla da biram izmedju par poslova, dakle radne snage uvek treba, pogotovo ako dodjete ranije. Sezona pocinje posle 4. Jula.
Mnogo prirode, jako lepo za odmor(kada imate slobodne dana) ima puno sportski terena(kosarkaskih, teniskih, fudbalskih).
Radila sam drugi posao u jednom malom restoranu i vlasnica je bila odlicna. Bila je jako dobra prema svim zaposlenima. Bas sam imala srece oko dodatnog posla. Restoran se zvao Texas Brisket BBQ Shack. Hrana je odlicna, kao zaposlen dobijas hranu besplatno, kao i pice. Takodje uniforma na ovom poslu mi je bila besplatna.


Posao: Ticket seller,Mt Olympus
Iskustvo sa poslodavcem: Neutralno
Satnica:7.5 Broj sati nedeljno:65 Prosek napojnica: nema
Opis poslodavca: Dobra strana kompanije je to sto ima jako puno studenata i samim tim sve rade za vas, dakle ne morate da se brinete oko sve papirologije. Odlicno mesto ako idete sami, jer su tu za vas bukvalno 24/7.
Losa strana je satnica..Nema prekovremeno, prepuno je bugara koji su ostali ilegalno preko ovog programa. Oni su vam supervizori. Tesko je pomiriti se sa cinjenicom da je neko ko je gori od tebe na nekom boljem polozaju..Ako idete ovde da naucite jezik, odmah da vam kazem necete ga nauciti.
Svaki cent im je bitan, pauze su vam neplacene, na svakih 8 sati obavezna je pauza od 30 minuta.Uniforma je kostala oko 50 dolara.
Dobra stvar je ako bi ostajali do oktobra, dobijali bi bonus za mesec avgust i septembar, tako da bi vam satnica umesto 7.5 bila 9.5 za svaki sat u avgustu i septembru..
Uvek ima posla, ako vas kao ticket seller puste kuci u 4 sata, mozete ostati da cistite park do 8-9 uvece..Uvek ima posla za onoga ko hoce da radi.


Share.

Autor: Tamara Krstic

Ostavite komentar

Sviđa ti se Wisconsin Dells, WI ?
American Adventure ima ponude u tom mestu