Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Mountaineer Inn, West Dover, Wizantiana

0

Godina putovanja: 2011
Agencija: Wizantiana
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Mislim da ova agencija ima najveci spektar poslova, izbor je veliki. A oni su spremni uvek da pomognu i preporuce pravo. Ono sto je meni Aleksandar iz agencije rekao tako je i bilo. Ovde sam cula od americkih agencija da je to najbolja srpska agencija.


Lokacija: West Dover, Vermont
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Negativno
Mesto je divno sto se prirode tice. Ali za mlade nije posebno interesantno jer posle uragana mesta za izlazak skoro da i nema. I sva su u susednom gradu, tako da morate tamo da zivite, ili da imate auto. Ide i besplatan bus ali samo do 5.30
Smestaj: Cena smestaja i hrane je 125dolara nedeljno. moze se naci mnogo jeftinije, ali ne morate da kuvate, samo sidjete u kuhinju hotela i uzmete sta zelite. Kada su gosti u hotelu, kuvar radi i kod njega narucite sta zelite, tri obroka dnevno. S tim sto mozete izmedju da jedete sami kad hocete. Soba je dvokrevetna i bicete sami ili eventualno jedan cimer. Ves masina i susnica su dostupni besplatno kao i WiFi, teretanica, bazen i vruca kada. Mozda je skuplje ali nije da ne vredi. Posto zivite gde i radite ne morate da trosite vreme i pare na prevoz.


Posao: Mountaineer Inn, where needed – Sve sto se od vas trazi: konobar, sobarica, poslovi oko baste i popravke na zgradi.
Iskustvo sa zaradom: Pozitivno
8.15/h. prekovremeno – imacete ga skoro svake nedelje 12.25/h. napojnice dobijete na kraju boravka, oko 300 dolara. moze biti i vise. Ne smete da zadrzavate za sebe. To je malo bzv.
Opis posla: Pocetak rada: 9.00 ciscenje soba do 11.30. od 11.30 spremanje trpezarije za rucak, postavljanje rucka, postavljanje stolova. sluzenje rucka od 12.30 do 14.30. pauza za rucak do 15.00 Postavljanje stolova za veceru do 16.00 pauza do 17.30 kada dolazite da pripremite se za veceru. sluzite veceru od 18 do 20 i onda sredjujete trpezariju i postavljate stolove za dorucak od 21


Dodatni komentar/savet/napomena: Moze se desiti da sluzite ceo dan, ili da ceo dan cistite sobe ili ceo dan da farbate ogradu. Svaki dan i nedelja su drugaciji. problem je sto nikad nemate fiksno radno vreme, niti znate raspored unapred. Savet: odugovlacite max jer ne proveravaju cesto. na zalost mi to nismo znali jer je ovo prva godina Srba kod tog poslodavca. Oni su ok i vode racuna o vama. SAVET: ako vam je prvi put u Americi, ili samo zelite da zaradite novac ovo je pravo mesto za vas.


Brankica

Share.

Autor: Brankica

Ostavite komentar