Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Mikes Seafood, Sea Isle City, Karavan Travel

0

Godina putovanja: 2012
Agencija: Karavan Travel
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Zadovoljna sam agencijom.Imam samo jednu zamerku, mailove salju sa nekoliko adresa,pa nisam znala na koju adresu da im pisem za promenu datuma u povratku.Ostalo je sve bilo ispostovano.


Lokacija: Sea Isle City,NJ
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Neutralno
Malo turisticko mesto,na sat vremena od Atlantic Citija.Samo mesto je prelepo,ja sam bila odusevljena.Cisto je,bezbedno,vrlo malo crnaca,ima gomilu sportskih terena koji su besplatni za koriscenje,prelepu plazu i setaliste. Nocni zivot je ok,ima nekoliko diskoteka i kafica.Sto se tice drugog posla,ne mogu nista reci,jer sam ja radila kod jednog gazde po ceo dan. 🙂 Tako da za dodatni posao nisam imala vremena.
Smestaj: Smestaj sam placala 80$ nedeljno.Zivela sam u kuci,koja je u vlasnistvu gazde,tako da su tu ziveli svi studenti koji su kod njega radili.Bilo nas je 14,ali je kuca u odlicnom stanju.Devojke su bile na prvom spratu(nas tri) u dve sobe,a muskarci u prizemlju,imali smo ogromnu dnevnu sobu,odvojena kupatila(posebno za devojke,posebno za muskrce),odlicno opremljenu kuhinju,masinu za ves i za susenje.Uslovi su bilo super,tako da sam smestajem jako zadovoljna.


Posao: Where needed, Mikes seafood
Iskustvo sa zaradom: Neutralno
7.5$ po satu, ( tips u zavisnosti od pozicije),nedeljno 60-80 sati
Opis posla: Mikes seafood u svom sklopu ima market i restoran.Moj posao je bio u marketu,koji u svom sklopu ima i kuhinju.Posao je jako naporan,radi se po ceo dan,nekad bez pauze za rucak.Prepodne( do 15h) sprema se riba,cisti, ,,pohuje,,,muskarci istovaraju kamione sa robom.. i sve ostalo sto je potrebno za prodaju,jer od 15h krece guzva.Pored toga sto je posao naporan,drustvo i atmosfera na poslu su fenomenalni i to je jedan od razloga zasto sam na ovom poslu ostala celo leto.Kasnije sam radila u kuhinji i tom pozicijom sam prezadovoljna,a od sredine avgusta sam radila kao bus person.


Dodatni komentar/savet/napomena: Ovo je za mene bilo prelepo iskustvo,koje nikad ne bih menjala.Upoznala sam mnogo razlicitih ljudi,na kraju putovala i provela prelepo leto u Americi.Sto se tice posla,ne bih ga preporucila devojkama,jer je zaista naporno.Ali ljude sa kojima sam radila celo leto nikad necu zaboraviti i mislim da takvu atmosferu i toliko pozitivne energije mozete doziveti samo u Mikes sefood-u.


Kristy

Share.

Autor: Kristy

Ostavite komentar

Sviđa ti se neutralno ?
American Adventure ima ponude u tom mestu