Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Microtell Inn and Suites,York, ME, Pestige

3

Godina putovanja: 2013
Agencija: Prestige
Iskustvo sa agencijom: Pozitivno
Zeleo bih da pohvalim sve u agenciji Prestige, bili su korektni,azurni i uvek spremni da pomognu. Svima koji planiraju ucesce u Work and Travel programu preporucujem ovu agenciju.


Lokacija: York,ME
Iskustvo sa nalaženjem dodatnog posla: Pozitivno
York je manje mesto, vise porodicno letovaliste, ali je veoma lepo sa lepom prirodom,pescanim plazama, otvorenim i pozitivnim ljudima. Mala zamerka je sto nema mnogo mesta za izlaske. Mestani Yorka su veoma gostoljubivi i prijateljski nastrojeni, ja i ljudi koji su ziveli sa mnom smo imali prijateljske kontakte (osobe koje zive u Yorku i zele da se druze i pomazu sezonskim radnicima) i uz njihovu pomoc smo videli i naucili mnogo toga o Americi. Velika mogucnost pronalazenja dodatnog posla.


Posao: Housekeeping,Microtell Inn and Suites
Iskustvo sa poslodavcem: Pozitivno
Satnica:9,5 Broj sati nedeljno:40 Prosek napojnica: 20
Opis poslodavca: Moj posao je bio,kao i kod svih housekeeper-a, sredjivanje hotelskih soba. Posao nije preterano tezak, a dobro je placen. Zaposleni u hotelu su super,lepo smo se slagali i nisu bili preterano strogi. Menadzerka Amy je bila fer i korektna prema nama i za nju sve pohvale,super je saradjivati sa njom. Po satu su me placali 9,5$ + tips,a radio sam od 9 am do 4 pm. Kao drugi posao radio sam u Fun parku koji se nalazi u okviru zoo vrta i radio sam na ringispilima,fun house, slide-u itd Posao nije tezak,ali je veoma dosadan,jer se 5 sati samo stoji. Taj posao mi je postao veoma dosadan,pa sam odlucio da pronadjem novi, a inace u Yorku je veoma lako pronaci novi posao. Zaposlio sam se u restoranu Shore road restaurant i mogu reci da sam zadovoljan prvenstveno zaradomu u tom restoranu. U restoranu sam morao mnogo da radim,ali sam i dosta zaradio. Na pocetku radnog vremena moj zadatak je bio priprema hrane, potom sredjivanje prep room-a, pranje posudja (dishwashing), povremeno kuvanje i na kraju ciscenje i ribanje restorana. Dakle mnogo sam radio u restoranu,a bio sam placen 9$ i imao tips u proseku 35$ za vece (min 25,a najvise sam dobio 50$ za vece) i imao sam neograniceno hranu i pice u restoranu. Restorn je u vlasnistvu porodice i menadzer Filip je super i imali smo dobru saradnju, cak mi je na kraju rekao da mu se javim ukoliko ja ili neko iz Srbije budemo dolazili u York i imamo posao 🙂 Na ovom poslu sam radio od 5 pm do 11pm.


Share.

Autor: Dusan

3 Comments

  1. Druže, kako si putovao do Yorka? Busom do Portsmouth-a, pa taksijem do Yorka, ili kako? Koliko daleko si stanovao od posla? Kakav ti je bio smeštaj?

    Hvala, pozdrav!

Ostavite komentar

Sviđa ti se York, ME ?
Prestige ima ponude u tom mestu