Vazno! Od 01.11.2018 sajt nece biti azuriran, sav sadrzaj sajta je prebacen na novu adresu www.eworkandtravel.com

Minot, ND

Ukupan broj iskustava: 31
13
12
5

KFC , Minot, Severna Dakota

Dunja Koprivica | Pozitivno
Ja sam iz North Myrtle Beach-a otisla u Minot, Severna Dakota. Agencija od tog momenta nije vise imala nikakve veze sa mnom.

Vegas motel, Minot, North Dakota, Work and Travel Group

Sonja Maksimovic | Pozitivno
Sa agencijom sam jako zadovoljna iz razloga sto je sve maksimalno ispotovano, tj. svaki dogovor. Takodje jako pozitivna stvar je sto sam imala i peti mesec osiguranje i jos bih dodala da mi je jako znacilo sto su agenti bili dostupni od 0-24 h za nas, za pomoc bilo koje vrste.

KFC, Minot, ND, Work and Travel Group

M.P. | Pozitivno
Ono cime nisam bila zadovoljna je to sto smo upravo zbog agencije kasnili na poslu 10 dana. I datum povratka nije bio onaj koji sam ja njima rekla, vec su oni sami ubacili neki drugi. Cak nisam bila obavestena o tome. Kasnije su to promenili, naravno kada sam reagovala, jer je greska bila do njih ne do mene. Ovako ostalo je bilo okej.

Taco Bell, Minot, North Dakota, Inspirit

Nikola Obradovic | Pozitivno
Kod odabira smestaja gde ce studenti biti smesteni nisu obracali paznju na losu reputaciju tog motela. U pitanju je motel Guest Lodge, koji je cuven samo po losim stvarima i kao mesto gde borave prostitutke,razbojnici,pijanci i sav ostali olos koji nema dovoljno novca za pristojan hotel ili zbog svoje problematicne proslosti i kriminalnog dosijea ne mogu da iznajme stan ili kucu. Kod odabira prvog posla i zagarantovane nedeljne satnice koje se konstantno nisu postovale kao ni pozicije naznacene u ugovoru koji smo potpisivali. Kod svakog problema na koji sam nailazio tokom boravka u Americi i pozalio se agenciji koja mi je obecala 24 casovnu dostupnu pomoc dobijao sam obecanja da ce mi biti pomognuto ali ne i adekvatnu pomoc. Sve se zavrsavalo na obecanju. Da ne spominjem da se agencija ugradjuje na svaki vas zaradjeni sat kao i motel u kom boravite. Sto se tice zdravstvenog osiguranja koje nam je bilo "obezbedjeno", u pitanju je najosnovnije osiguranje koje ne pokriva vecu stvar od ogrebotine eventualno manje ranice. S tim sto u osiguranje nije ukljuceno primanje kod doktora na pregled koje je oko 500$ i koje sami placate. Za sta sam ja placao program agenciji kad nisam imao normalan smestaj i posao kao i osiguranje , ne znam, ali znam sta cu uraditi povodom toga.

McDonalds, Minot, North Dakota, Inspirit

Tatjana Knezevic | Pozitivno
Sa agencijom nije bilo nikakvih problema, osim sto su mi nedelju dana pred polazak javili da ne idem u Viliston, nego u Minot. Uglavnom smo imali kontakt samo sa sponzorima, nakon dolaska u USA.

KFC, Minot, ND, Work and Travel Group

Ivana M. | Pozitivno
Rad agencije sa studentima je bio korektan. Ono cime nisam bila zadovoljna jeste da su mi posao nasli tek pocetkom maja, iako sam se prijavila u decembru. Takodje, smestaj je bio 6 milja daleko od mog posla, ali ne znam da li je to bilo do agencije ili do sponzora.

Behms travel center, Minot, Inspirit

Robi | Pozitivno
Pohvale nemam. A za kritiku ce mi trebati 2 A4 papira. Neiskusni su, jako su skupi, i ne daju studentima da idu sa self programom. Ne pomazu studentima, nemaju kontakt sa poslodavaocem, i dok ste u usa ne pomazu uopste. I daju svaki posao studentima bilo da ste trazili ili ne tj. Ne gledaju da li ces voleti posao ili ne. I to je samo pocetak…..

Енербејз, Минот, Северна Дакота, Work and Travel Group

Бобан П. | Pozitivno
Испалила их је спонзорска агенција у мају, па су дс-ови каснили, због тога су нам и променили радне понуде, а некима и место. Нешто пред полазак су неки сазнали да је потребан депозит од 500$ за смештај, ја сам чуо од неких који су већ ишли у Минот, али требали су да помену на презентацији (иако они кажу да јесу, нико није чуо). Такође, превоз од Чикага до Минота је требао бити око 100$, а платили смо око 250$, такође обавештени пар дана пред полазак.